19.11.2017, Juniorskaliga.cz

Juniorka veze díky dvěma trefám Daníčka bod z Brna

Juniorka veze díky dvěma trefám Daníčka bod z BrnaJuniorský tým v poslední kole základní části vybojoval bod v Brně, čímž se před pondělními zápasy udržel na výhodné 4. příčce tabulky. Vysočina však na Zbrojovce začala špatně, neboť už ve 21. minutě prohrávala 2:0. Dvě trefy Nikolase Daníčka ve 27. a 82. minutě však znamenaly cenný bod.

 
BrnoBrno
14.kolo, neděle 19.11.2017, 11:00
2:2
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 5. Přichystal, 21. Krejčí – 27. a 82. Daníček
ŽK: 83. Krejčí, 89. Kroutil
Rozhodčí: Machálek – Boček, Antoníček
Diváci: 0
Brno: Floder – Šustr, Zukal (C), Jovanovič, Hykš, Sedlák, Janošek, Krejčí, Kroutil, Přichystal, Vintr M. (58. Slunský).
FC Vysočina: Kolář – Pecháček, Rychetník, Vedral, Beseda (87. Průša) – Svatík, Demeter – Vašíček (31. Vrzal), Daníček (90. Karmazín), Dujmović - Smejkal. Náhradníci: Duba – Fikar.
 

Komentář

Zbrojovka vstoupila do zápasu výborně a již po pěti minutách se dostala do vedení. Přichystal výborně potáhl míč středem pole, navedl si jej na střelu a přesnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. Domácí v aktivitě pokračovali i nadále a ve 22. minutě přišla odměna v podobě druhé branky. Tentokrát to byl Krejčí, jenž si parádně naskočil na centr z přímého kopu a hlavou zamířil přesně. Ani ne v polovině prvního poločasu tak již Zbrojovka vedla o dvě branky. Uplynulo ovšem jen šest minut a hosté se dočkali kontaktní branky. Centr z pravého křídla propadl k Daníčkovi, který nekompromisním volejem nedal Floderovi v brněnské bráně žádnou šanci. Zbrojovka měla i v závěru poločasu optickou převahu, do větší šance se jí ovšem dostat nedařilo. Naopak, na druhé straně musel po rychlém brejku Jihlavy zasahovat gólman Floder, jenž vyrazil míč mimo tři tyče. Po 45 minutách souboje ve velice chladných podmínkách tedy platilo vedení Brna 2:1.

Do druhé půle vstoupila lépe Jihlava, která mohla po několika minutách hry vyrovnat. Za domácí obranu se dostal jeden z jejich hráčů, skvěle však zareagoval gólman Floder, jenž včas vyběhl a míč ve skluzu odehrál do bezpečí. Vysočina byla ve druhém poločase i nadále aktivní, dlouho ovšem narážela na dobře připravenou obranu Brna. Jihlava svou aktivitu přece jen přetavila v gól ani ne deset minut před koncem. Po Vrzalově centru zakončoval Demeter, s jeho ranou si však ještě dokázal Floder reflexivním zákrokem poradit. U dorážky byl ale jako první Daníček, který neměl problém vstřelit svůj druhý gól zápasu. Vysočina i v závěru dokázala Brno zatlačit, tentokrát se ale již prosadit nedokázala. Utkání tak skončilo remízou 2:2.

Ohlasy trenérů

„Hráče jsem před utkáním upozorňoval na to, že Brno má dobré vstupy do zápasů a střílí brzké branky. Asi marně, neboť v 5. minutě nás střelou z dálky překvapil Přichystal a ve 21. minutě jsme prohrávali už 2:0, když jsme při standardce nepohlídali Krejčího. V dalších minutách utkání jsme se ale dokázali zvednout. Důležité bylo, že ještě do půle snížil Daníček. Ve druhém dějství jsme byli lepším celkem a měli jsme několik šancí na vyrovnání. Nakonec se po střele Demetera ujala dorážka Daníčka. Myslím, že jsme vyrovnali zaslouženě a remíza odpovídá dění na hřišti. Možná v nás je trochu hořkosti z toho, že pravděpodobný faul na Demetera v pokutovém území nebyl posouzen jako penaltový. Hráči každopádně zaslouží pochvalu za to, že utkání odmakali,“ okomentoval průběh duel kouč Pavel Procházka.
 
Zápasy
15.kolo | FC Vysočina - Brno | 0:2
29.kolo | Brno - FC Vysočina | 0:0
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu