07.12.2017, Miroslav Fuks

Uskutečnil se první společenský večer FC Vysočina Jihlava

Uskutečnil se první společenský večer FC Vysočina JihlavaDůstojné prostory velkého sálu jihlavského Hotelu Gustav Mahler ve středu 6. prosince hostily premiérový společenský večer fotbalového klubu FC Vysočina Jihlava. Klub se poprvé v historii rozhodl na jedno místo a v jeden čas sezvat politickou reprezentaci města a kraje, reklamní partnery a sponzory, akcionáře a vedení klubu, zaměstnance, trenéry, hráče prvního týmu, klubové legendy, členy realizačních týmů či talentované dívky a chlapce z líhně FC Vysočina.

 

Úvod večírku se samozřejmě nemohl obejít bez projevu Františka Vaculíka, představitele majoritního vlastníka klubu a předsedy představenstva akciové společnosti PSJ, a Jana Staňka, ředitele FC Vysočina.

Hráč roku

Závěr roku vybízí k hodnocení a bilancování, tudíž další bod programu představovalo k vyhlášení trojice nejlepší hráčů FC Vysočina za rok 2017 dle výběru klubového představenstva a sportovního vedení. Bronzovou pozici obsadil třiadvacetiletý krajní záložník či obránce Jakub Fulnek, druhou příčku bral devětadvacetiletý gólman Jan Hanuš a pro pozici nejlepšího hráče za rok 2017 byl zvolen devětadvacetiletý stoper Petr Tlustý. Od Vítězslava Šalandy ze společnosti VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti obdržel poukaz na zhotovení obleku na míru.

Nejlepší hráči mládeže

Stalo se dobrou tradicí posledních let, že klub oceňuje trojici hráčů z každého žákovského a dorosteneckého týmu FC Vysočina. Tentokrát bylo toto vyhodnocení součástí společenského večera FCV. Trenéři mládeže a sportovní vedení klubu při svém výběru nezohledňovali pouze sportovní výkon, ale též přístup k tréninku, chování v kolektivu a plnění studijních povinností. Ocenění obdrželi volnou permanentku na jarní sezónu v HET lize, dále klubové suvenýry a sortiment od společnosti Lion Sport, která je autorizovaným e-shopem a prodejcem značky Adidas.

Přehled oceněných:
dívky: Šanderová Monika, Menzelová Dominika a Jančíková Lucie
roč. 2006: Červený Jaroslav, Dolejší Matyáš a Pivnička Matěj
roč. 2005: Kasal Adam, Šabach Ondřej    Záruba Tadeáš
roč. 2004: Smejkal Tadeáš, Šimánek Štěpán a Farka Dominik
roč. 2003: Junek Vratislav, Vítek Jan a Homola Dominik
roč. 2002: Mastný Ondřej, David Duc Trinh a Ritter Adam
roč. 2001: Mikuška Pavel, Šrámek Jiří a Malata Mirek
roč. 2000: Křivánek Radek, Svoboda Tomáš a Pavlas Jakub
roč. 1999: Matulka Radek, Řezáč Martin a Lorenc Tomáš

Závěr oficiální části zdařilého večera náležel vystoupení opravdových mistrů svého oboru – tanečníků rock and rollového klubu Elvis Jihlava.

  • fotogalerie ze společenského večera FC Vysočina - ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu