27.03.2018, Ondřej Šourek

Mladší dorost oplatil Třinci porážku

Mladší dorost oplatil Třinci porážkuTaké mladší dorost začal jaro vítězně, když svému soupeři oplatil podzimní porážku. Vyrovnané utkání rozhodl dvěma góly ve druhém poločase, kterými definitivně zlomil odpor jinak dobře hrajícího Třince.

 
FC VysočinaFC Vysočina
18.kolo, pátek 23.3.2018,  
3:1
(1:1)
TřinecTřinec
 
Branky: 21., 65. (z pen.) Havlín, 55. Růžička – 24. Walaski
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal – Fila (76. Marek Malata), Vraspír, Trinh, Vácha (72. Michal Trnka) – Havlín, Lukáš Trnka, Shudeiwa (67. Samek), Pojezný (56. Havel) – Čermák, Růžička (60. Novák)
 

Komentář

"Po delší zimní přípravě jsme se konečně dočkali prvního mistrovského utkání. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a snažili se o vysoký presink. Do vedení jsme se dostali ve 21. minutě po rohovém kopu, když se odražený míč dostal k volnému Havlínovi, který se nemýlil. Naše vedení vydrželo jen dvě minuty. Vyrovnávací gól jsme dostali z PVK, když se naše zeď před vápnem rozestoupila, a následně odražený míč se dostal k Walaskovi, který bez problému poslal míč do brány. Následně jsme polevili do konce prvního poločasu a věnovali jsme se osobním soubojům, místo toho, abychom hráli svoji hru. Ve druhém poločase jsme byli opět aktivní směrem dopředu a hlavně nám fungovala obranná řada. V 55. minutě se dokázal prosadit krásným gólem před vápnem Růžička a tečku za zápasem udělal Havlín, který dokázal vsítit gól z pokutového kopu. Jsem rád, že jsme dokázali Třinci vrátit jedinou naší porážku z podzimu. Za dnešní výkon bych chtěl naše kluky pochválit a musím ocenit výkony Růžičky i Havlína."



sestřih zápasu najdete zde:  https://youtu.be/N4h1p7-TmlE 

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu