23.04.2018, Miroslav Fuks

FC Vysočina bude počtvrté vzdávat hold a děkovat!

FC Vysočina bude počtvrté vzdávat hold a děkovat!Stadión FC Vysočina bude v pátek 27. dubna hostit nejen velmi důležitý zápas HET ligy. Už počtvrté nabídne důstojné kulisy projektu FC Vysočina s názvem „VYSOČINA DĚKUJE!“. Zatímco na podzim klub vzdal hold členům krajského Integrovaného záchranného systému, tak nyní se zaměří na příslušníky Armády České republiky. A nejen to – duel bude opět součástí projektu LFA – „Díky táto“!

 

„Těší nás, že se v ochozech stadiónu sejde množství zaměstnanců a příslušníků z náměšťské vrtulníkové základny, ale též z dalších útvarů z Pardubic, Strakonic, Staré Boleslavi, Čáslavi či přímo z jihlavského krajského velitelství. Ti spolu s diváky budou právem pyšní na trojici bojových vrtulníků, které nad stadiónem přeletí těsně před výkopem zápasu,“ informoval Miroslav Fuks, marketingový manažer FC Vysočina.

Oba týmy na hrací plochu doprovodí nejen rozhodčí, ale též čestná jednotka s českou vlajkou a bojovou zástavou. Ještě před výkopem bude předán dar na činnost Vojenského fondu solidarity a dojde k ocenění hned trojice vojáků, kteří se účastnili zahraničních misí. Důstojnou předzápasového programu podtrhne státní hymna.

Na trávníku bude rušno i během poločasové přestávky. Krom rozcvičujících se fotbalistů a tradiční divácké soutěže se můžete těšit na ukázku boje z blízka tzv. MUSADO. Předvedou ji studenti z vojenské střední školy z Moravské Třebové.

Kompletní informace nejen o prodeji vstupenek na duel proti Mladé Boleslavi – ZDE.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu