20.05.2018, Juniorskaliga.cz

Slavia byla nad síly juniorky

Slavia byla nad síly juniorkyJuniorský tým FC Vysočina se dnes rozloučil se soutěžním ročníkem 2017/18. Na stadiónu v Jiráskově ulici nestačil na velice dobře hrající Slavii, v jejímž dresu nastoupili Sobol či Bucha. Pražský celek s množstvím talentovaných zahraničních hráčů zvítězil zaslouženě 0:2 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, neděle 20.5.2018, 11:00, Jiráskova
0:2
(0:1)
SlaviaSlavia
 

Góly: 19. Rondić, 63. Vilotič
ŽK: 64. Turyna, 74. Vrzal – 4. Mitrano, 4. Sintean, 86. Bjeloš
ČK:
Rozhodčí: Mikyska – Poživil, Batík
Diváci: 100
FC Vysočina: Kolář – Řezáč (60. Vrzal), Vašíček, Beseda, Holík - Mašić, Smejkal, Fikar (60. Karmazín), Průša – Lorenc (56. Svoboda), Turyna (80. Časta).
Slavia: Lisa – Sobol, Petrák, Krejdl, Mitrano, Lauricella A. (46. Drozda), Bucha, Vilotič, Sintean (88. Ljubanovič), Bjeloš, Rondič.
 

Komentář

Papírovým favoritem utkání měli sice být podle tabulky domácí, jenže to bylo přesně naopak. Pražané vstoupili do zápasu velice aktivně a od prvních minut drželi míč častěji na kopačkách. Šancí si ale moc netvořili, první přišla až v 11. minutě, Bjeloš dostal míč na hranici malého vápna, sám před Kolářem ale nezakončil, balon mu uskočil od nohy. I nadále měla herní převahu Slavia a odměnou byl gól o osm minut později. Centr z pravé strany si sklepl na nohu Mitrano, trefil ale z první pouze svého spoluhráče před sebou. Imad Rondič si míč rychle zpracoval a Koláře prostřelil po zemi. Ve 23. minutě to mohlo být o branky dvě, Vilotič našel hlavu Rondiče, slávistický útočník druhý gól v zápase nepřidal. Žádné další šance ani povedené akce již hra v první půli nenabídla, diváci mohli spíše chodit pro míče, které létaly pravidelně za stadion či po jeho tribunách.

Druhou půli načali hosté v podobném duchu. Jenže se jim dlouho nedařilo prosadit, povedlo se až v 63. minutě. Z rohového kopu se prosadil po menším závaru před brankou domácích Stefan Vilotič. Druhý gól zřejmě Vysočinu nakopl a od té doby hráli domácí mnohem lepší part, místy svého soupeře i přehrávali. Mohli snížit pět minut po gólu, Krejdl nesmyslně poslal malou domů přes půl hřiště, míč si ale stáhl k sobě domácí Svoboda, jenže nestihl přesně vystřelit. S koncem utkání také rostla nervozita, sudí Mikyska udělil celkem pět žlutých karet, z toho pouze jedinou za faul. V 85. minutě mohla Slavia potvrdit tříbodový zisk, Vilotič ale hlavičkou trefil pouze Koláře. Více se již v tomto utkání nestalo a poslední zápas Jihlavy v Juniorské lize dopadl bez bodu, Slavia si domů odváží výhru 2:0.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"Soupeř nás přehrál, byl fotbalovější a zaslouženě vyhrál. My jsme dnes Slavii prostě nestačili. Musíme se sklonit před výkonem hostujícího celku. Za relativně lichotivý výsledek můžeme děkovat našemu brankáři Kolářovi, jenž chytil tři nebo čtyři gólové šance. Slavia byla daleko lepší v kombinaci a držení míče," řekl k utkání trenér Pavel Procházka.
 
Zápasy
3.kolo | Slavia - FC Vysočina | 2:0
17.kolo | FC Vysočina - Slavia | 1:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu