26.01.2007, Miroslav Fuks

Vysočina v sobotu vyráží na soustředění do Nymburka

Vysočina v sobotu vyráží na soustředění do NymburkaZhruba za týden si budou moci fotbalisté FC Vysočina říct „To nejhorší máme za sebou!“ Zakončí totiž vrchol zimní kondiční přípravy, ve kterému dojde v rámci soustředění v Nymburce. V jeho rámci navíc odehrají tři velmi těžké zápasy Tipsport cupu. Hráči odjíždějí v sobotu 27. ledna a hned druhý den je od 11:00 hodin čeká duel s Jabloncem. Tečku za soustředěním udělá v sobotu 3. února zápas proti Hradci Králové.

 
„Skutečnost, že bylo naše odložené utkání s Mladou Boleslaví vloženo do průběhu soustředění, mne příliš nepotěšila. Původně jsme během soustředění měli odehrát dva zápasy, které ho měly orámovat. Vložený duel nám takto původní plány trochu naboural. Zápasovou zátěž proto budu chtít rovnoměrně rozložit mezi všech 22 hráčů, kteří s námi pojedou,“ uvedl trenér Milan Bokša, který však v nahuštěném zápasovém programu našel i pozitiva: „Určitě je velkou výhodou, že díky kumulaci zápasů budeme ušetřeni poměrně dlouhého cestování. Navíc si v náročných zápasech budu moci pořádně vyzkoušet testovaného hráče Gorola či mladíky Rabušice, Kovaříka a Šamánka.“

Vysočina v Nymburce najde výborné tréninkové podmínky vhodné pro zimní soustředění. „Na hráče každý den čekají dvoufázové tréninky, navíc dvakrát dojde i ke třetí fázi v posilovně. Budeme využívat terénu podél řeky, hřiště, posilovnu, halu, bazén a regeneraci. Doufám, že se naplno budou moci zapojit všichni hráči. Fit by už měli být Kovařík a Pacholík, otazník však stále visí nad účastí Malínka, Gebreselassieho a Šamánka,“ doplnil kouč Bokša.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu