27.01.2007, Miroslav Fuks

Vysočina vyzkouší dalšího stopera – zlínského Ditricha

Vysočina vyzkouší dalšího stopera – zlínského DitrichaHledání posily zadních řad FC Vysočina stále nekončí. S týmem dnes na nymburské soustředění odjel brzy dvaadvacetiletý 185 cm vysoký stoper Zlína Radim Ditrich. Poté se rozhodne, zda se jeho pobyt v Jihlavě prodlouží minimálně pro celou jarní sezónu.

 
Tento zlínský odchovanec se zatím do prvoligové sestavy příliš neprosadil. Připsal si pouze 8 startů v nejvyšší soutěži a více toho odehrál za třetiligovou juniorku. Rok 2005 strávil na hostování v druholigové Kroměříži. Během skončeného podzimu zaznamenal 5 prvoligových zápisů, přičemž odehrál čtyři duely v základní sestavě.

Nadále pokračují jednání vedení FC Vysočina o příchodu dvojice hráčů Mladé Boleslavi, exjihlavského záložníka Lukáše Vaculíka a defenzivního hráče Jiřího Víta. „Nejraději bychom je za příznivou cenu získali v nějakém balíčku oba,“ prozrazuje Tulis.

Zpátky na Vysočinu by mohl zamířit i obránce třetiligového B-týmu pražské Sparty Milan Kopic. „Mluvili jsme s ním, ale on v této fázi upřednostňuje prvoligovou nabídku. V případě, že by nebyla aktuální, tak by šel druhou ligu hrát k nám,“ dodává Tulis. Některá média však dnes přinesla informaci, že se Milan Kopic stal součástí transferu Marka Kuliče do Sparty. Kopic by měl spolu s deseti milióny korun putovat do Mladé Boleslavi na hostování. Oficiální web AC Sparta však tuto zprávu popřel.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu