28.01.2007, Miroslav Fuks

Vysočina na úvod Tipsport cupu remizovala s Jabloncem 1:1

Vysočina na úvod Tipsport cupu remizovala s Jabloncem 1:1Start nymburského kondičního soustředění FC Vysočina byl ve znamení premiéry klubu v mladoboleslavské základní skupině Tipsport cupu. Svěřenci trenéra Milana Bokši v něm remizovali s prvoligovým Jabloncem 1:1 po poločasovém vedení 1:0, když branku vstřelil již ve 3. minutě kanonýr Petr Faldyna. Za Severočechy vyrovnával v 65. minutě Svátek.

 
JablonecJablonec
Tipsport cup, neděle 28.1.2007, 11:00
1:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 3. Faldyna – 65. Svátek

Ž.K.: Kadlec


Diváci: 100

Jablonec: Bobok – Jindřišek, Hrotek (46. Klapka), Fukal, Flachbart – Baranek, Kordula, Valenta, Hloušek (62. Weber) – Svátek, Smíšek (46. Lafata).
FC Vysočina: Rzeszoto (46. Tulis) – Bartoš, Šourek, Kadlec (64. Kovařík), Drga – Veselý (46. Čermák), Gorol, Vladyka (46. Lovětínský), Cihlář – Svoboda (68. Šamánek), Faldyna (46. Rabušic)
 

Komentář

Vysočina do utkání vstoupila velmi dobře a už ve 3. minutě se ujala vedení, když po Gorolově přihrávce postupoval na jabloneckého gólmana Faldyna a potvrdil své střelecké schopnosti. Po zbytek první části se odehrávala vyrovnaný zápas bez větších šancích na obou stranách. Po změně stran a prostřídání sestavy měli více ze hry jablonečtí a po zásluze se dočkali vyrovnání. Došlo k němu po nešťastném výkopu gólmana Tulise, který výkop nasměroval přímo do útočníka Svátka, od něhož se míč odrazil za brankovou čáru. „Závěr zápasu však herně patřil nám. V největší šanci selhal mladý Šamánek, který z pěti metrů netrefil branku,“ řekl k zápasu asistent Josef Vrzáček.
Další duel Tipsport cupu Vysočinu čeká ve čtvrtek, kdy bude sehrán odložený zápas proti domácí Mladé Boleslavi. Jihlavští trenéři věří, že již budou moci počítat s uzdravenou trojicí Pacholík, Malínek a Gebreselassie. Navíc by do hry měl zasáhnout testovaný stoper Ditrich a též Nešpor, který jihlavský tým na soustředění doplnil z juniorky.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu