10.04.2007, DENÍK - Ondrej Dudáš

Rzeszoto: Nesmíme se vymlouvat, ale zvednout hlavy a začít bojovat

Rzeszoto: Nesmíme se vymlouvat, ale zvednout hlavy a začít bojovatPRAHA - Jihlavští fotbalisté se na Žižkově moc nepředvedli. Jedním z mála, kdo snesl přísnější měřítko byl brankář Branislav Rzeszoto. Svými zákroky dlouho držel naděje Vysočiny alespoň na bod. „Je to o ničem, chtěli jsme tři body, ale nemáme ani jeden,“ řekl zklamaně jednatřicetiletý slovenský fotbalista.

 
Poslední dobou to vypadá, že máte víc práce, než loni v první lize...

Taky mám ten pocit, nevím, co se děje. Máme možná problémy na obou stranách hřiště. Na krajích obrany hrají mladí kluci a soupeři všechno hrají záměrně přes ně. Třeba první gól se Žižkovem padl po úniku hráče až k brankové čáře a následným centrem, už to je půlka gólu.

Nezaskočilo vás přece jenom nasazení Švancary?

Já osobně se nezajímám, kdo proti mě hraje. My se ale nechystali na to, jestli hrát bude, nebo nebude. Soustředili jsme se především na sebe.

Ze tří zápasů máte bod, přišla na Jihlavu krize stejně jako na podzim?

Nic takového si nepřipouštíme (rázně). Útlum nepřišel. Jednoduše jsme vyrobili dvě chyby a zaplatili za to minimálně čtyřmi body. Určitě to s psychikou týmu něco udělá, ale pokud chceme postoupit do první ligy, tak musíme být natolik silní a odolní, aby nás takové věci nezlomily. Chyby se stávají i jiným hráčům, jiným týmům v jiných ligách, ale mužstva to jsou schopná otočit.

Co je tedy špatně?

Třeba když doma s Jakubčovicemi vyrobím chybu a dostaneme blbý gól, tak musíme dát šance které máme a vyhrát třeba 4:1. Musíme to umět zlomit a ne že jéžišmarjá prohráváme 0:1, no tak co. Hlavu nahoru, jdeme dál. Nebo když Theo vyrobí na HFK Olomouc červenou kartu, tak nemůžeme zalézt a bránit se zuby nehty.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu