10.08.2007, DENÍK - Eva Streichsbierová

Brazilcům stále chybí povolení

Brazilcům stále chybí povoleníDvojice brazilských fotbalistů si bude muset na soutěžní premiéru v dresu FC Vysočina ještě minimálně týden počkat. V úvodním kole, v němž Jihlava hostila na domácím trávníku HFK Olomouc, chyběli Marcelo a Alemio kvůli nedořešené registraci.

 
„Všechno brzdí polský fotbalový svaz. My jsme s klubem na příchodu obou hráčů domluveni, ale bez souhlasu svazu se neobejdeme,“ vysvětluje sportovní manažer FC Vysočina Zdeněk Šmýd.

Podle něj mají v Polsku mnohem složitější přestupní řády, než které fungují v České republice. „Oni tam musí všechno potvrzovat ještě přes krajské orgány. V tomhle směru je to u nás podstatně jednodušší,“ říká šéf sportovní sekce jihlavského klubu.

Úplně ještě start obou Brazilců v následujícím kole nevylučuje, ale pravděpodobnější podle něj je, že se na hřišti v Třinci neobjeví. „Myslím, že ta šance je opravdu hodně malá,“ přiznává Šmýd. Znamená to, že s mladými Jihoameričany nemůže počítat ani třetiligová juniorka v nedělní premiéře na hřišti Lipové. Podobně jsou na tom i Nešpor a Hušbauer, se kterými zatím trenér Kučera také nemůže počítat.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu