Bohemians PrahaBohemians Praha
Turnaj, sobota 12.7.2008, 11:45
4:1
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 24. Macháček, 58. Chrdle, 69. Ibe, 70. Majer - Pacholík
Diváci: 0
Bohemians Praha: Belaň - Macháček (41. Janů), Turtenwald, Buryán, Janda - Galbavý, Birhanzl (70. Faitl), Jandzik, Majer - Ibe, Semerák (55. Chrdle).
FC Vysočina B: Štěpanovský – Benda, Rezek, Chlup, Netrda – Pacholík – Vácha, Drábek, Zdravkov (70. Bureš), Čermák – Tecl.
 

Komentář

Zápas hraný 2 x 40 minut byl vyrovnaný do 60. minuty, kdy prvoligový nováček vstřelil druhou branku. Naši hráči poté více otevřeli hru, ovšem začala se projevovat fyzická a technická vyspělost Bohemians a „béčko“ inkasovalo další góly. O korekci stavu se v závěru postaral Pacholík. „Hned v úvodu mohl otevřít skóre testovaný Makedonec Zdravkov, ale nastřelil břevno. Favorit zápasu otevřel skóre po standardní situace, které nám dělali velké problémy po celý turnaj. Tým totiž nebyl sehraný a chyběli vyšší hráči. Navíc nás při zranění stoperů Havránka a Wasserbauera trápí nedostatek defenzivních typů,“ uvedl trenér Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu