FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, neděle 26.9.2004, 15:00
1:2
(0:2)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 53. Kaplan - 28. Prekop, 45. Bouška. Rozhodčí: Damková - Večeřa, Pelikán. ŽK: Sedlák, Pacholík, Kadlec, Kaplan - Vyskočil, Bouška. ČK: 71. Pacholík (Jihlava).
Diváci: 650
FC Vysočina: Vorel - Kadlec, Šourek, Vojtíšek (70. Bartoš), Sedlák (53. Simer) - Štohanzl (61. Liška), Pacholík, Vladyka, Vaculík - Kaplan, Hošťálek.
Olomouc B: Blaha - Jordánek, Komárek, Škerle, Glos - Bouška, Rydel, Prekop, Stoklásek (88. Janotka) - V. Schulmeister (75. J. Schulmeister), Vyskočil (84. Kopecký).
 

Komentář

Fotbalové trápení FC Vysočina trvá. Ani ve včerejším čtvrtém zápase v řadě svěřenci Karla Večeři neurvali doma vytouženou výhru, tentokrát dokonce podlehli olomoucké rezervě.

Domácí hráli první poločas rozpačitě a na hřišti měl více ze hry hanácký soupeř. Převahu zúročil ve 28. minutě kapitán Prekop, který střelou z voleje k levé tyči překvapil Vorla. Vyrovnání měl na kopačce o devět minut později Hošťálek, který po standardní situaci Blahovu svatyni přestřelil. Jihlavský herní zmar pak gólem do šatny završil zapomenutý Vyskočil.

„V první půli jsme byli fotbalovější a naše vedení bylo zasloužené,“ okomentoval první dějství hanácký lodivod Zdeněk Psotka.

Po změně stran přidala Jihlava na důrazu i bojovnosti, což v gólové šanci potvrdil Pacholík. Hned vzápětí ale musel hasit požár na druhé straně Vorel po nebezpečné střele Škerleho. Jihlavský „kotel“ vybuchl poprvé a naposledy v 54. minutě, kdy míč za Blahova záda propasírovala do té doby neviditelný Kaplan. Místo vyrovnání ale přišlo zklamání po spálených šancích Hošťálka a Simra a studená sprcha po zbytečném vyloučení Pacholíka, který se po žluté kartě za faul na Komárka pustil do diskuse s rozhodčí Damkovou. „Ten samý faul, za který jsem šel ven, na druhé straně neodpískala,“ vrátil se k verdiktu smolař zápasu Pacholík.

Ani několikeré střídání a závěrečný tlak domácí ofenzívy v podobě obrovské šance Vaculíka už změnu stavu nepřinesl.

„Chtěli jsme potvrdit dobrý výsledek z venku, ale byli jsme zbytečně nervózní a zbrklí. V okamžiku, kdy jsme měli tlak, nás přibrzdila červená karta a v závarech nám chybělo štěstí,“ konstatoval po utkání domácí kouč Karel Večeřa.

 
Zápasy
8.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 1:2
22.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 0:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu