FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, neděle 27.7.2003, 17:00
1:0
(0:0)
KladnoKladno
 
Gól: 90. Kaplan. Rozhodčí: Bouše - Lhoták, Damková. Žluté karty: Vlasatý, Strnadel (oba Kladno).
Diváci: 1680
FC Vysočina: Vorel 2 - Bartoš 2,5, Kadlec 4, Čep 3,5, Kotrys 2 - Malínek 2,5 (55. Veselý 2), Baštař 3 (72. Večeřa), Vladyka 3, Liška 3 - Kaplan 2, Vorlický 2,5 (79. Polónyi).
Kladno: Winter - Vlasatý, Trousil, Suchopárek, Killar - Klinka, Marek, Hrabák, Fingerhut (90. Herda) - Strnadel (88. Černoch), Janeček (90. Kreuz).
 

Komentář

Šťastnou výhrou vstoupili jihlavští fotbalisté do nového ročníku II. ligy. Tři body za vítězství 1:0 nad Kladnem jim v 90. minutě zajistil útočník Kaplan.

Přestože se Jihlavě nedala upřít snaha, lepším a především fotbalovějším týmem bylo v úvodním poločase jednoznačně Kladno. Akce vedené převážně pětatřicetiletým Janečkem byly nebezpečím pro domácí branku od samého začátku. Do největší šance se hostující špílmachr dostal ve 34. minutě, kdy jeho střelu z hranice šestnáctky vyrazil Vorel s námahou na roh. O pár chvil později pálil Janeček ze slibné pozice nad. Za domácí kontroval obránce Čep, ani on však nezamířil přesně.

Nejblíže úvodnímu gólu bylo deset minut po přestávce Kladno. Po zaváhání jihlavské obrany a přesné přihrávce Janečka se ocitl zcela sám před Vorlem záložník Fingerhut, ale v rozhodující chvíli jej zklamala nepřesná muška. Jihlava zazlobila víceméně jen Veselého střelou ze střední vzdálenosti. Rozhodnutí přinesly až závěrečné minuty. Nejprve pálil po centru střídajícího Polónyiho nepřesně Liška, další akce Jihlavy však vytouženou gólovou radost přinesla. Veselý našel v pokutovém území nehlídaného Kaplana, jenž s potřebnou dávkou štěstí a pohotovosti překonal hostujícího gólmana Wintera. Na odpověď už nešťastným Středočechům nezbyl čas ani síly, a tak se domácí mohli radovat z úspěšné premiéry.

 
Zápasy
1.kolo | FC Vysočina - Kladno | 1:0
16.kolo | Kladno - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu