MostMost
2.kolo, neděle 3.8.2003,  
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 23. Macek, 65. Brzezina. Rozhodčí: Čuřín. Ž.K.: Poláček, Svátek - Polónyi, Hošťálek.
Diváci: 1384
Most: Kýček - Procházka, Zábojník, Košťál, Mejzlík - Macek, Škoda, Pilař (78. Doksanský), Poláček - Jendruščák (82. Svátek), Brzezina (70. Langer).
FC Vysočina: Bartoš 3, Kadlec 2, Čep 2, Baštař 3 (75. Šourek) - Veselý 3, Vladyka 3, Večeřa 2, Liška 3 - Kaplan 3 (70. Hošťálek), Navrátil 4 (46. Polónyi 3).
 

Komentář

Prolomit mostecké prokletí se ani včera nepodařilo fotbalistům Jihlavy. Se soupeřem, kterého za tři roky působení ve II. lize ani jednou neporazili, prohráli na severu Čech 0:2.

Vysočina přitom vstoupila do zápasu nadějně a byla domácím vyrovnaným soupeřem. "Most byl sice trošku aktivnější směrem dopředu, ale ani my jsme nepůsobili zakřiknutým dojmem. Zodpovědně jsme bránili a skoro k ničemu soupeře nepustili. Byl to taktický boj a čekalo se vyloženě na chybu," konstatoval Josef Vrzáček, asistent jihlavského trenéra Netoličky.

Zaváhání se jako první dopustili jeho svěřenci a mostecký Macek otevřel ve 23. minutě skóre. "Bohužel jsme nezvládli situaci, na kterou jsme se pečlivě připravovali... Po rohu soupeře a odraženém balonu jsme dostali gól střelou ze střední vzdálenosti," povzdechl si Vrzáček.

Jihlava se přesto nevzdávala a snažila se srovnat krok. Náporem zahájila i druhý poločas. "Prvních dvacet minut jsme byli hodně aktivní, hráli převážně na polovině Mostu, ale chyběl nám moment překvapení a trošička odvahy jít do soupeře v jeho šestnáctce," uvedl jihlavský asistent.

Po velké převaze však přišel v 65. minutě šok a druhý gól z kopačky kanonýra Brzeziny. "Na zemi zůstal ležet Kaplan, ale domácí se zachovali malinko nefér a pokračovali ve hře. Zatímco naši obránci váhali v domnění, že soupeř míč sportovně zakopne do autu, inkasovali jsme podruhé," poznamenal Vrzáček.

V závěru měla Vysočina dvě velké šance výsledek alespoň zkorigovat: v 85. minutě přestřelil z deseti kroků Liška a v poslední minutě vyrazil střelu Kadlece z trestného kopu mostecký gólman Kýček.

 
Zápasy
2.kolo | Most - FC Vysočina | 2:0
17.kolo | FC Vysočina - Most | 1:0
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu