FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, neděle 19.10.2003, 15:30
4:0
(2:0)
VítkoviceVítkovice
 
Góly: 16. Polónyi, 39. Vladyka, 54. Kaplan, 90. Večeřa. Rozhodčí: Kovařík. ŽK: Nechvátal.
Diváci: 800
FC Vysočina: Vorel 1,5 - Šourek 2, Kadlec 1, Čep 1,5 - Veselý 2 (71. Malínek), Pacholík 1, Vladyka 1, Večeřa 1,5, Baštař 2 - Kaplan 1 (84. Liška), Polónyi 1,5 (63. Hošťálek).
Vítkovice: Grigár - Pilař, Mikula, Freisler, Vojáček - Dohnal (63. Kušnír), Nechvátal, Černý, Rygel - Malcharek (68. Němec), Smetana (83. Janoviak).
 

Komentář

Šestý zápis do série druholigové neporazitelnosti si v nedělním sychravém odpoledni připsali fotbalisté FC Vysočina. Zvláště po přestávce pak předváděli podívanou, která přítomné zahřála více než čaj nebo grog a ligový mistr z roku 1986 mohl domů odjet s mnohem větší ostudou.

Po desetiminutovém oťukávání se v nadějné pozici ocitl Vladyka, ale pálil vysoko nad. Po hrubce Pilaře se hned vzápětí ocitl v šanci Polónyi, jeho chvíle však měla přijít později. Vladyka mu nádherně prostrčil míč a hosté reklamovali ofsajd marně. Letní posila ze severu Moravy si počínala chladnokrevně. Hosté hrozili pouze při standardních situacích, Vorel však určitě nemusel vyhlašovat stav ohrožení. “Spokojen jsem pouze s výkonem v prvních deseti minutách. Pak už jsme předváděli katastrofální fotbal, zklamali mě především zkušení hráči,” řekl po utkání hodně roztrpčený trenér a manažer Vítkovic Lubomír Vlk. Jeho svěřenci se mohli dostat do zápasu ve 36. minutě, ale osamocený Malcharek přestřelil. O tři minuty později udeřilo na druhé straně, když s penaltou za faul na Pacholíka si s přehledem poradil skvěle hrající Vladyka.

Po změně stran už plně postačovala jedna polovina hřiště. Zvláště v posledních dvaceti minutách připomínala vítkovická obrana roztrhaný hadr a Vladyka posílal svým spoluhráčům jeden lahůdkový pas za druhým. “Že jsem měl prsty ve všech gólech? Spíš nohy,” prohlásil s úsměvem jihlavský špílmachr a dodal: “V poslední době nám to šlape a hodně si věříme.” To ovšem neplatí o střídajícím Hošťálkovi, jemuž se o dvou spálených tutovkách bude zdát asi hodně dlouho.

Ještě nedávno odepisovaný jihlavský tým se před pátečním domácím utkáním s Pardubicemi (14.30) vyhoupl už na páté místo tabulky a na kvarteto Kladno, Mladá Boleslav, Most a Drnovice ztrácí pouhé dva body! Trenéra Jaroslava Netoličku však tato skutečnost nechává klidným: “Jdeme zápas od zápasu a každý bod je dobrý. Dnes jsem spokojen hlavně s druhým poločasem. Jen mě mrzí, že jsme nevyhráli vyšším rozdílem. Šance jsme na to měli.”

 
Zápasy
13.kolo | FC Vysočina - Vítkovice | 4:0
28.kolo | Vítkovice - FC Vysočina | 1:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu