FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, neděle 11.8.2002, 16:30
4:1
(3:1)
OpavaOpava
 
Góly: 31. a 40. Slavík (obě z penalt), 5. Ryška, 51. Pacholík - 34. Švancara, ŽK: Baránek, Švancara, Pospěch, ČK: 39. Kutty, 74. Švancara (všichni Opava)
Diváci: 1890
FC Vysočina: J. Bartoš 2 - Frolda 1,5, Večeřa 1, Slavík 1 - P. Bartoš 1 (36. Veselý 1), Vladyka 1, Ryška 1, Šebek 1, Pacholík 1 - Kaplan 1 (75. Hošťálek), Gottwald 2 (60. Kadlec 2).
Opava: Vašek - Harazim, Pečen, Kutty, Mikula - Metelka, Gill (46. Sena), Baránek (80. Rozsypal), Santos (46. Holý) - Pospěch, Švancara.
 

Komentář

Aktivní nástup se Vysočině vyplatil. V 5. minutě Gottwald na levé straně báječně uvolnil Vladyku, který od brankové čáry našel Ryšku, a ten na druhý pokus dotlačil míč za Vaškova záda. V 16. minutě poprvé zazlobil šikovný Pospěch. Kolem Slavíka se obtočil jako striptérka u barové tyče, ale jeho zpětnou přihrávku na Kuttyho ve skluzu odvrátil Pacholík. Ve 21. min. ztlumil míč na prsou Pospěch pro Švancaru, ten narazil Baránkovi jehož křížná střela si popovídala s levou tyčí. Pak se dvakrát z pravé strany řítil sám na bránu Gottwald, jehož v obou případech ideálně nastartoval P. Bartoš. Bohužel jihlavský Maradona oba nájezdy zmršil. Po půlhodině evidentně slabší levou stranou opavské obrany prolétl Ryška, zpětně namazal Kaplanovi a jeho pumelici Vašek jen s námahou boxoval na roh. Šebek zvolil střílený centr do malého vápna, kde zahrál rukou Mikula. Nařízenou penaltu Slavík bezpečně proměnil. Hosté se vrátili do hry na o tři minuty později, naštěstí jen chvíli. Baránek propíchl míč na Metelku. Ten zprava stříleně odcentroval a slavistický "host" Švancara z malého vápna uklidil míč pod břevno. Odpověď přišla rázně. V pořadí sedmý roh skvěle hrající Vysočiny skončil volejem Gottwalda, který na brankové čáře rukou vyrazil Kutty. Po červené kartě přišla další penalta a Slavík si i podruhé Vaška vychutnal. Téměř souběžně s poločasovým hvizdem zatřásl břevnem Šebek dělovkou ze 30 metrů.

Druhý pooločas začal průnikem Švancary, který byl zkosen před Bartošem, naštěstí až v zámezí. V 51. min. vymotal Veselý nešťastníka Mikulu, Kaplan na malém vápně nahrál Pacholíkovi, jenž nekompromisně vstřelil svůj premiérový druholigový gól. V exhibičním domácím závěru Vysočina vyučovala a možnosti navýšit výprask hostů měli Kaplan, Veselý a Slavík. Porážku nervově neunesl Švancara a musel pod sprchy.

Fotogalerie

             
 
 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Opava | 4:1
18.kolo | Opava - FC Vysočina | 2:1
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu