FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, neděle 6.10.2002, 16:00
2:0
(0:0)
PlzeňPlzeň
 
Góly: 62. Šourek, 89. Vladyka. Rozhodčí: Čuřín. ŽK: Svoboda. Diváci: 1250.
Diváci: 1250
FC Vysočina: J. Bartoš 1 - Šourek 1, Ryška 1, Bratršovský 1 - P. Bartoš 2 (90. Zimčík), Kadlec 2, Vladyka 2, Večeřa 1,5, Veselý 2,5 (63. Malínek 1) - Šebek 1,5 (86. Gottwald), Kaplan 1.
Plzeň: Colceag - Bečka, Švejnoha, Podzemský, Šíma - Jež (67. Kousal), Svoboda, Barteska, Káník (89. Pěchouček) - Fořt (79. Černoch), Smíšek.
 

Komentář

Ve svižném úvodu oddělil dvě pohotové střely Šebka Barteskův průnik středem obrany, který exjablonecký špílmachr zakončil střelou do boční sítě. Ve 27. minutě si na skvěle kopnutý trestný kop Bartesky naskočil Smíšek a za Bartoše chytalo břevno. O sedm minut později přetlačil (možná s faulem) na malém vápně Fořt Bratršovského, ale Barteskův pokus ze šesti metrů Bartoš dobře přečetl. V závěru poločasu začalo pršet a domácí bojovníci museli odolat také spršce rohových kopů. Ve 38. minutě ale vrátil odvrácenou standardku Vladyky kopcem za obranu Ryška, ale osamocený Šourek při zakončení zatím ještě předvedl, že jeho původní profesí je pravý bek.

V úvodu druhé půle se jako první připomenul plzeňský Smíšek, ale po hodině hry radost propukla na opačné straně. Přetažený roh Šebka vrátil hlavou do ohně Kadlec a metr před Colceagem nechali Viktoriáni v pohodě doklepávat hrdinu Ondru Šourka - 1:0. Trenér v ohrožení Petr Rada okamžitě posílil ofenzívu třetím útočníkem. Jenže finiš patřil Vysočině. V 75. minutě skončil odvážný Malínkův průnik rohem, po Vladykově centru a Večeřově hlavě zabrnkalo břevno na nervy Colceagovi a na brankové konstrukci skončil i hlavičkový lob Kaplana. Rozluštění tříbodové tajenky padlo pět minut před koncem. Malínek si drze obhodil zkušeného Bečku a jeho zpětnou přihrávku uklidil angličanem do sítě Vladyka - 2:0.

Fotogalerie

       
 
 
Zápasy
10.kolo | FC Vysočina - Plzeň | 2:0
25.kolo | Plzeň - FC Vysočina | 1:0
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu