Ml. BoleslavMl. Boleslav
11.kolo, neděle 13.10.2002, 16:00
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 49. Vizingr – 47. Baštař, 54. Kaplan, Rozhodčí: Čecháček. ŽK: Pokorný, Jakubec - P. Bartoš, ČK: 88. Pokorný.
Diváci: 1580
Ml. Boleslav: Macháček - Šmerda, Vizingr (78. Jakubec), Pokorný, Čupr - Krátký, Procházka, Cigánek (62. Kulvajt), Gögh - Sedláček (58. Kroupa), Bednář.
FC Vysočina: J. Bartoš 1 - Šourek 2 (51. Frolda 2), Ryška 1, Kadlec 2 - P. Bartoš 1 (69. Vaculík), Baštař 1, Vladyka 1, Večeřa 1, Veselý 1,5 (89. Malínek) - Kaplan 2, Šebek 2.
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočiny nabrali po příchodu trenéra Pivarníka druhý dech. Po vítězství nad Plzní zdolali další tým, který pošilhával po první lize - Mladou Boleslav. První poločas se hrál mezi šestnáctkami a prakticky bez šancí. Vyjímkou byla Bednářova šance ve 34. minutě po Cigánkově centru, na druhé straně Macháčka neprostřelil Večeřa po narážečce Kadlece.

Vstup do druhé půle měla Vysočina raketový a hned po minutě využila okénka ve středu domácí obrany. Míč putoval po ose Vladyka - Šebek - Baštař jako při biliáru. Baštař si míč sklepl patičkou a podél Macháčka rozvlnil síť. Ale za další dvě minuty bylo vyrovnáno. Cigánkův roh dorazil do sítě z malého vápna ze skrumáže Vizingr. Jihlavou to neotřáslo a nadále tvrdila muziku. Po hrubici Pokorného v 53. min. vyslal Kaplan do úniku Šebka, ale ten svůj trhák nezakončil. Minutu na to vybídl Bartoš ke skórování Šebka. Jeho tutovou šanci Macháček špičkou kopačky vykopl, dorážku Kaplana z prázdné branky stihl Šmerda, ale odehrál míč jen ke Kaplanovi, který se v reparátu už nemýlil. V závěru domácí kouč Petržela posílil útok. Po razantním odkopu Jakubce se do šance vřítil Kulvajt, ale vystřelil nepřesně. Deset minut před koncem obral nervózního brankáře Macháčka třicet metrů od branky Šebek, ale mezi prázdné tyče se netrefil. Když Vysočina přežila i hlavičku Kroupy (břevno) v 86. min. připsala si první body zvenku.

 
Zápasy
11.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 1:2
26.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 0:2
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu