1.HFK Olomouc1.HFK Olomouc
15.kolo, sobota 9.11.2002, 14:00
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 88. Večeřa. Rozhodčí: Kumstát - Krátký, Peřina, delegát Hora. ŽK: R: Kaščák, Pinkava, M. Kaščák - Ryška.
Diváci: 470
1.HFK Olomouc: Janků - Štěpanovský, Henkl (42. M. Kaščák), R. Kaščák, Šnajdr - Zavadil (56. Guzik), Řehák, Lošťák, Krohmer - Zdráhal, Pinkava.
FC Vysočina: Vorel 2 - Kadlec 2, Ryška 1, Kotrys 1,5 - P. Bartoš 2, Baštař 3, Vladyka 2,5 (68. Malínek), Večeřa 3, Veselý 3 (90. Šourek) - Kaplan 2, Šebek 3 (90. Bratršovský).
 

Komentář

První velké vzrušení přinesla 6. minuta, v níž oba týmy pohrdly možností jít do vedení. Nejprve obral váhajícího Ryšku u lajny o míč Šnajdr, ale jinak bezchybný jihlavský stopér stačil těsně před zakončením minelu napravit. Následoval rychlý brejk, Šebek přetáhl zprava hru na Veselého, ten od lajny vybídl ke skórování Vladyku, ale jeho “pětníková“ klika brankáři byla příliš pomalá.

Jednoduše hrající fotbalisté se prakticky neměli čím překvapit a další slibné možnosti se rodily vesměs po standardních situacích. Po dvaceti minutách olízl „Machálkovsky“ do brány točený roh Lošťáka hlavou nešťastně Kaplan, ale síť Vorlovy svatyně se třepetala jenom z boku.

Ve 28. minutě přehlavičkoval Zdráhal bodyguarda Kadlece, ale Krohmer z úhlu překopl. O pět minut později zahrozil po Šebkově přetaženém rohu a Kadlecově vrácení míče hlavou Baštař (nad), osm minut před pauzou vychytal vyběhnuvší Vorel zprava se řítícího golema Zdráhala.

Deset minut po změně stran si na roh Lošťáka naskočil Zdráhal, ale balón ideálně netrefil. Chvíli nato přesprintoval Kaplan Štěpanovského, podél vybíhajícího Janků propíchl míč na Šebka, před nímž ale ve skluzu odvrátil nebezpečí R. Kaščák.

V poslední čtvrthodině se Machálkovi hoši nadechli k mohutnému závěrečnému náporu. V 82. minutě fauloval těsně za šestnáctkou Kotrys Zdráhala, trestný kop Lošťáka prošel zdí, ale Vorel v pádu nohou záchranil a vzápětí předvedl skvělý reflex při voleji M. Kaščáka.

Jako blesk z čistého nebe přišel gól na opačné straně. Při Šebkově rohu odvedl černou práci v brankovišti Baštař a rozběhnutý Večeřa udeřil na malém vápně jako kladivem.

Když v poslední minutě vychytal Vorel Lošťáka a Pinkavově střele chyběly centimetry, stěhovaly se další tři cenné body na Vysočinu.

 
Zápasy
15.kolo | 1.HFK Olomouc - FC Vysočina | 0:1
30.kolo | FC Vysočina - 1.HFK Olomouc | 2:2
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu