PlzeňPlzeň
25.kolo, neděle 4.5.2003, 16:30
1:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 18. Káník. Rozhodčí: Kafka. ŽK: Vladyka.
Diváci: 2400
Plzeň: Colceag - Bečka, Knakal, Podzemský, Smola - Jež (72. Zapoměl), Limberský, Barteska, Káník (90. Sabljak) - Fořt, Smíšek (55. Černoch).
FC Vysočina: Vorel – Šourek (84. Kotrys), Juračka, Kadlec - Bartoš (85. Kovář), Vladyka, Baštař, Veselý - Pacholík (66. Hošťálek), Brabec - Kaplan .
 

Komentář

Nejtěsnějším skalpem Jihlavy se rozloučili fotbalisté Viktorie s Městským stadionem ve Štruncových sadech. O zisku tří bodů rozhodl přesnou hlavičkou Káník v 18. minutě. Hosté se hned ve čtvrté minutě ocitli ve velké šanci. Po centru Pacholíka však nedokázal dotlačit míč do sítě útočník Kaplan, plzeňská obrana odvracela až z brankové čáry. Domácím dlouho trvalo, než našli recept na dobře organizovanou defenzívu Vysočiny. První střelu na jihlavskou branku vyslal v 16. minutě Limberský, z pětadvaceti metrů ale mířil vedle.O dvě minuty později už poprvé udeřilo, z pravé strany centroval Jež a jeden z nejmenších hráčů na hřišti Káník se trefil hlavou přesně do šibenice - 1:0. Další velkou šanci Viktorie připravil kanonýr Fořt, po jeho akci nastřelil jihlavský obránce Šourek tyč vlastní branky. Vedoucí branka plzeňské fotbalisty ukolébala. Liknavost v rozehrávce jejich obrany mohl potrestat ve 37. minutě Veselý, rumunský gólman Colceag však čistou šanci zneškodnil. Na druhé straně kontroval čtyři minuty před přestávkou z trestného kopu Barteska, ale jeho střela šla těsně vedle.

Také do druhé části vstoupili lépe hosté, dělovku Baštaře v 56. minutě Colceag vyrazil. Hra v následujících minutách byla hodně nepřesná. Oživení přinesl až rohový kop Bartesky v 73. minutě a nepřesná střela Ježe z hranice šestnáctky. Jihlavský Bartoš mířil jen do boční sítě. Minutu před koncem mohl vstřelit druhou branku Káník, ale Vorel byl proti.

Fotogalerie

         
 

Ohlasy trenérů

Zdeněk Michálek (Plzeň): “Spokojen mohu být jedině s výsledkem, s výkonem nikoliv. Soupeř byl lepší. Na druhé straně musím říci, že řada hráčů v týdnu nemůže trénovat, jen vyklusává a nastupuje se zraněním. Jsem rád, že máme utkání s Jihlavou za sebou. Teď už je jen teoretická možnost, že by nás naši pronásledovatelé dostihli.” Roman Pivarník (FC Vysočina): “Kdykoliv na jaře prohrajeme, je to většinou o gól, zápas v Plzni nebyl výjimkou. V poli jsme hráli dobře, soupeře jsme téměř nepustili do šance a sami si dokázali dvě gólové příležitosti vytvořit. Máme však obrovské problémy v koncovce."
 
Zápasy
10.kolo | FC Vysočina - Plzeň | 2:0
25.kolo | Plzeň - FC Vysočina | 1:0
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu