FC VysočinaFC Vysočina
28.kolo, neděle 25.5.2003, 16:30
1:1
(0:1)
NeratoviceNeratovice
 
Góly: 55. Malínek - 42. Mucha. Rozhodčí: Bejlek. ŽK: Kotrys, Kadlec - Trousil, Bílek.
Diváci: 500
FC Vysočina: Vorel 1,5 - Šourek 3,5 (46. Kadlec 2,5), Juračka 2,5, Kotrys 2,5 - Bartoš 2, Baštař 2,5, Večeřa 2,5, Veselý 2 - Pacholík 4 (34. Malínek 1,5), Vladyka 2 (73. Kovář) - Kaplan 2,5.
Neratovice: Winter - Müller, Vrábel, Trousil, Záhorec - Bílek, Dozorec, Hrabák, Buldra (85. Novotný) - Janeček (39. Mucha), Fingerhut.
 

Komentář

V úvodní desetiminutovce naznačili Jihlavští svoje dvakrát svoje možnosti, když v 7. minutě na centr Bartoše nikdo v modrých dresech nedosáhl a o tři minuty později po centru stejného hráče pokryl Veselého Vrábel. Pak se fotbal na dlouhou dobu zcela vytratil a z prořídlých tribun se často ozýval pískot. Převahu začali postupně získávat aktivnější hosté a ve 20. minutě se ocitl ve velké šanci Filgerhut. Před Vorlem si však míč příliš ukopl. Ve 34. střílel Janeček z nadějné pozice nad. Tato skutečnost hostům paradoxně pomohla. Neratovický útočník si natáhl sval a musel být střídán Muchou. Ten pobyl na hřišti pouhé dvě minuty, v šestnáctce si počkal na přihrávku Bílka a za zkoprnělou obranou s přehledem překonal bezmocného Vorla.

Druhou půli začali hosté průnikem Müllera, ale pak se začalo konečně blýskat na lepší časy. Ve 49. Vladyka pěkně vysunul Kaplana, Winter byl však u míče o chloupek dříve. V 53. zahrál znovu Vladyka přesně signál, Kotrys však v obrovské šanci bránu netrefil. Za zmínku stojí, že se jednalo o první střelecký pokus Jihlavských. Už o minutu později však bylo pod bazénem mnohem veseleji. Bartoš utekl po pravé straně a jeho přihrávku střídající Malínek umístil přesně k pravé tyči. Náladu všech přítomných mohl už za chvíli vylepšit Bartoš, v nadějné pozici byl však faulován. Přesně po hodině hry vysunul Veselý Večeřu, ten ovšem obrovskou příležitost nedokázal realizovat. Čtvrthodinové tornádo postupně začalo ztrácet na intenzitě a Jihlavští mohli být nakonec rádi i za remízu. V 87. totiž po zaváhání obrany postupoval na Vorla střídající Novotný, jihlavský brankář však zasáhl skvěle. Jeho velká chvíle však měla přijít v nastaveném čase, když skokem k levé tyči zlikvidoval penaltu neratovického Dozorce.

Ohlasy trenérů

Roman Pivarník (FC Vysočina): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, soupeř má dobře organizovanou obranu. Mrzí mě velmi ležérní přístup v první půli, o trest jsme si koledovali. Po změně stran se naše hra zlepšila, i když zbytečnými chybami jsme nakonec nabídli soupeři vítězství. Luděk Kokoška (Spolana Neratovice): Budu stručný, jak my, tak domácí, jsme mohli vyhrát. Zahozená penalta pochopitelně mrzí, už jsme mohli být prakticky zachráněni a cesta domů mohla být hodně veselá. Takhle musíme o tři potřebné body ještě bojovat.
 
Zápasy
13.kolo | Neratovice - FC Vysočina | 2:2
28.kolo | FC Vysočina - Neratovice | 1:1
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu