ChomutovChomutov
29.kolo, neděle 1.6.2003, 16:30
0:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 13. Bartoš, 62. Veselý. Rozhodčí: Hlaváč. ŽK: Strouhal.
Diváci: 450
Chomutov: Četverik - Altman (65. Rišian), Pěnička, Poláček, Štyvár - Kostečka (90. Hyneš), Budka (85. Tichý), Benát, Doksanský - Strouhal, Maděra.
FC Vysočina: Bílek 2 - Šourek 3, Juračka 2, Kotrys 1 - Bartoš 2, Baštař 3, Vladyka 2, Pacholík 3 (69. Hošťálek), Veselý 2 (80. Zimčík) - Kaplan 2, Malínek 2 (69. Brabec).
 

Komentář

Doprava doleva se nedívají fotbalisté Vysočiny, kteří po vítězství na hřišti posledních Dolních Kounic rozesmutnili i předposlední tým druholigové tabulky.

Jihlava byla znatelně lepší už od úvodních minut, domácí ohrožovali Bílkovu svatyni (Vorel zůstal kvůli nataženým tříslům na lavičce) pouze ze standardních situací, které velmi dobře zahrával exsparťan Budka. Ve 2. minutě protáhl Četverika Kaplan a o pět minut později se domácí gólman vytáhl proti střele Vladyky. Štěstí se na hosty usmálo ve 13. minutě, kdy Veselý kolmicí nastartoval Bartoše a ten mířil přesně do protipohybu brankáře. Hodně průvanu v chomutovské obraně dělal útočně laděný levý bek Kotrys, na jehož centr v 19. minutě před prázdnou bránou nedoskočil Kaplan. Jihlavský Roberto Carlos pak v závěru poločasu hlavičkoval zblízka těsně nad.

Vysočina kontrolovala průběh hry i po přestávce a po hodině hry přišla tříbodová pojistka. Odvrácený centr Bartoše napálil z dvaceti metrů Veselý a Četverik nestačil ani reagovat. Další nadějné příležitosti rychlíka Bartoše a důrazného Kaplana, který zametal s exligistou Pěničkou, skončily těsně mimo vytyčený cíl. V nastavení ještě doplachtil Vladykův parádní lob na břevno a Hošťálkova doklepávka do sítě trefila na čáře postaveného obránce.

Ohlasy trenérů

Spokojený trenér Roman Pivarník nejprve jako ve škole oznámkoval svoje ovečky a pak k průběhu utkání řekl: “Jsem spokojen s výsledkem i výkonem. Dařila se nám rozehrávka i přechodová fáze. Jsem rád, že jsme vyvrátili spekulace (kurs na výhru Chomutova 1,6 - pozn. red.) a potvrdili, že hrajeme jen sami za sebe. Teď můžeme v tabulce skončit nejhůře sedmí.”
 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Chomutov | 4:1
29.kolo | Chomutov - FC Vysočina | 0:2
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu