FC VysočinaFC Vysočina
2. kolo, středa 30.8.2006,  
1:2
(1:1)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 
Branky: 13. Veselý - 18. Mrkvička, 57. Adam. ŽK: Kladrubský.
Diváci: 1050
FC Vysočina: Tulis - Bartoš, Kadlec (55. Šourek), Heide, Vojtíšek - Lovětínský, Pacholík, Koukal, Veselý - Peteřík (77. Cihlář), Vácha (61. Faldyna).
Č. Budějovice: Křížek - Kladrubský, Skála, Žižka, Bureš - Adamec, Adam, Dvořák, Hrbáč (46. Baláž) - Mrkvička (90. Horejš), Gruber
 

Komentář

Zatímco trenér Bokša udělal oproti duelu v Jakubčovicích 7 změn v sestavě, jeho protějšek Cipro prostřídal hned 8 hráčů včetně legendy Karla Poborského, který v Jihlavě nebyl ani na lavičce. Na souhře obou týmů se to bezesporu projevilo, přesto se v první půli hrál kvalitní a otevřený fotbal. V první velké šanci se již ve 3. minutě objevil Gruber, proti kterému však výborně vyběhl gólman Tulis a jeho šanci zlikvidoval. Poté však iniciativu přebrali domácí a vytvořili si tlak. Tu korunovali již ve 13. minutě, kdy Peteřík centroval z levé strany a po teči jednoho z českobudějovických obránců se míč dostal až na hlavu osamoceného Michala Veselého, který se zblízka nemýlil. I poté byla Vysočina při chuti a pokračovala v útočném snažení. Bohužel, už v 18. minutě udělal obrovskou chybu Heide, který „namazal“ Mrkvičkovi, který po zemi prostřelil Tulise. Poté hra obou týmu zapadla do podprůměru a diváci se výraznější šance do konce poločasu nedočkali.

Ve druhé půli začali opět aktivněji domácí, ovšem jejich snažení opět zabrzdil inkasovaný gól. V 57. minutě napřáhl z přímého volného kopu budějovický Adam a přesnou táhlou střelou z 30ti metrů vymetl šibenici Tulisovi branky. Stav 1:2 už zůstal do konce zápasu. Nezměnilo ho ani střídání exbudějovického kanonýra Faldyny a útočná aktivita Vysočiny. Naopak se v gólových příležitostech více objevovali hosté, kteří po vystřídání Kadlece těžili z větší prostupnosti jihlavské obrany a byli nebezpeční z brejků. Snažená Vysočiny většinou končilo na hranici velkého vápna. Největší šanci na vyrovnání a následný penaltový rozstřel měl minutu před koncem Koukal, ale jeho krásnou střelu vytěsnil gólman Křížek.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu