FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, sobota 8.4.2006, 17:00
0:1
(0:0)
OstravaOstrava
 
Branka: 51. Varadi. Rozhodčí: Paták - Lhoták, Kumstát. ŽK: Svoboda - Lukeš, Klimpl.
Diváci: 1960
FC Vysočina: Rzeszoto - Bartoš (23. Pacholík), Šourek, M. Kadlec, Liška - Veselý, Zúbek, Vladyka, I. Svoboda - Vácha (63. Perniš), Kaplan (73. Peška). Trenér: Večeřa.
Ostrava: Raška - Lesák, Klimpl, P. Besta, Hoffman - Rajtoral (67. Metelka), Lukeš (34. Varadi), Bystroň, Staněk, Čoupek - Střihavka (84. Magera). Trenér: Hapal.
 

Komentář

Fotbalisté Vysočiny opět prohráli, tentokrát je v jejich domácím prostředí přehrála Ostrava. Naši hráči tak na výhru čekají již osmý zápas, navíc již počtvrté v řadě na domácí půdě nevstřelili tolik potřebný gól. Postavení obou týmů v tabulce odpovídala i předvedená hra, důležitost bodového zisku hodně svázala myšlení i kombinační schopnosti hráčů. Jihlava měla po většinu prvního poločasu územní převahu. Napomohl jí k tomu i hodně pasivní Baník, který se zatáhl do defenzivy. Na hrotu nechal trenér Pavel Hapal pouze Střihavku, který ale působil nejen hodně osamoceně, ale také bezradně. Domácí zahrozili už v sedmé minutě, kdy po Vladykově trestném kopu Kaplanovu hlavičku s námahou chytil brankář Raška. Dalších takřka dvacet minut mělo stejný průběh: fotbalisté Vysočiny sice měli převahu, ovšem do šancí se nedostali. Později se prezentovali i hosté, z trestného kopu z dvaceti metrů trefil obránce Hoffman tyč. Deset minut před přestávkou se trenér Hapal odhodlal opustit vyloženou defenzivu a místo nevýrazného Lukeše poslal do hry druhého útočníka Varadiho. Útočněji naladěnému Baníku se podařilo po změně stran tlak zúročit. Po levé straně unikl Čoupek, jehož přihrávku od brankové čáry stačil Rzeszoto jen rukou vyrazit. Míč se dostal k volnému Varadimu, který z bezprostřední blízkosti vstřelil hlavou svou první branku v dresu Baníku po zimním návratu z teplického hostování. Jihlava sice přidala po inkasované brance na bojovnosti, usadila se na polovině soupeře, její upachtěná hra ale nevedla ke střeleckým příležitostem. Baník pozorně bránil, čekal na příležitosti k rychlým protiútokům a nejtěsnější vedení uhájil. "Baník vyhrál zaslouženě. Na výkonu obou týmů se podepsal hrozný terén, který připomínal zválcované pole. Na takovém hřišti se nedají hrát kombinační akce po zemi a celý fotbal se změnil na snahu dostat soupeře pod tlak, aby udělal chybu," řekl po utkání domácí trenér Karel Večeřa. Jeho protějšek Pavel Hapal přiznal, že hra nebyla z jeho pohledu ideální. "Musíme být spokojeni s výsledkem. Vypracovali jsme si na těžkém terénu tři brankové příležitosti a soupeře do žádné nepustili," konstatoval Hapal.
 
Zápasy
10.kolo | Ostrava - FC Vysočina | 1:0
22.kolo | FC Vysočina - Ostrava | 0:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu