FC VysočinaFC Vysočina
23.kolo, středa 19.4.2017, 15:45
2:6
(1:3)
KarvináKarviná
 

Góly: 17. Fila, 62. Křehlík - 12., 31. a 70. Jurásek, 36. a 55. Szkuta, 15. Molitorisz
Diváci: 50
FC Vysočina: Pospíchal - Krejčí, Homola, Novotný, Přidal - Junek (41. Smejkal), Jiroušek, Miška (50. Vítek) - Homolka (50. Křehlík), Jiřík, Fila.
 

Komentář

Je to stále stejná písnička. V poli dokážeme hrát se soupeřem vyrovnanou partii, propadáme ovšem v obranné činnosti, kdy zaostáváme v rychlosti, důrazu a děláme veliké individuální chyby, které soupeř na této úrovni dokáže většinou potrestat. Ačkoli jsme věděli o nebezpečných rychlých brejcích soupeře, opět jsme z nich dostali většinu branek. Velké problémy nám dělal zejména útočník Jurásek, který nám ve dvou utkáních dokázal sám nastřílet sedm branek a ještě na další dvě přihrát. Bohužel si s tím zatím nedokážeme poradit, i když se tomu v tréninku intenzivně věnujeme.

Jinak v poli musím kluky pochválit za snahu a aktivitu. Dnes jsme hráli lepší fotbal, než tomu bylo o víkendu s Prostějovem a dokázali si také vytvořit několik brankových příležitostí. V 17. minutě se po přihrávce Jirky Jirouška dokázal chytrou technickou střelou prosadit Lukáš Fila a ve druhém poločase v 62. minutě opět po akci Jirky Jirouška a jeho pěkné přihrávce před bránu zakončoval Míra Křehlík. Jsem rád, že i za nepříznivého stavu kluci bojují, nic nevzdávají, a snaží se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Pokud však budeme v každém utkání inkasovat tolik branek, těžko můžeme pomýšlet na vítězství.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu