VítkoviceVítkovice
28.kolo, sobota 13.5.2017, 11:45
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Smejkal - Krejčí, Wiederlechner, Folejtar, Homola - Junek, Raus (48. Křehlík), Miška (48. Homolka) - Vítek (36. Jiřík), Jiroušek, Winterling (48. Fila).
 

Komentář

Do utkání ve Vítkovicích jsme udělali některé změny v sestavě a zkusili vyzkoušet také hráče z kategorie U13. Po první půli jsme věřili, že tentokrát máme rozhodně na to, odjet z Vítkovic s bodovým ziskem. Byli jsme aktivnějším týmem, který častěji držel míč na svých kopačkách a chybělo nám pouze lepší finální zakončení našich akcí. Také v obranné fázi jsme byli tentokrát pozorní a drželi čisté konto.

Druhá půle z naší strany bohužel nenavázala na tu první, měli jsme malý pohyb bez míče a nedokázali se prosadit v soubojích 1:1. Domácí zvýšili bojovnost a tak se hra odehrávala především ve středu hřiště bez výrazných šancí na obou stranách. V 55 minutě zahrávali domácí standardní situaci, kterou jsme nedokázali dobře odvrátit a po závaru tak se štěstím po odrazu od tyčky dorazil útočník Vítkovic míč do branky. Protože jsme již do konce utkání nedokázali na tuto branku odpovědět, skončil zápas nejtěsnějším výsledkem 1:0 pro domácí.

Porážka nás velmi mrzí, protože vzhledem k výkonu obou týmů by zápasu slušela spíše remíza. Nadále tak musíme čekat na první jarní vítězství. 


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu