OpavaOpava
31.kolo, neděle 28.5.2017, 14:45
6:2
(6:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 32. Miška, 38. Křehlík.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pospíchal - Krejčí, Folejtar, Přidal (36. Smejkal), Homola - Wiederlechner, Miška (45. Jiřík), Junek - Vítek (36. Homolka), Jiroušek, Fila (36. Křehlík).
 

Komentář

Po dvou kvalitních výkonech na domácí půdě jsme cestovali do Opavy s optimismem a nadějí na dobrý výsledek. Bohužel jsme předvedli totální kolaps, který nás opět srazil zpátky na zem. Sehráli jsme nejhorší první poločas v sezóně, ve kterém jsme absolutně propadli v obraně. Během prvních 29 minut nám jediný hráč domácích nasázel 5  branek a šestou jsme si po jeho centru vstřelili sami. Naprostou nedůsledností, nedůrazem, hloupými chybami a zmatky v obraně jsme domácím doslova darovali šestigólový náskok. Teprve ve 32 minutě jsme se dokázali prosadit také my, když Lukáš Fila našel přihrávkou do pokutového území Matyáše Mišku, který z první zakončil k tyčce.

Do druhé půle jsme přeskupili sestavu a pokusili se alespoň zkorigovat nepříznivý výsledek. Hned v úvodu našel Štěpán Folejtar dobře naběhnutého Míru Křehlíka, který mezi nohama brankáře snížil na 6:2. To nám dodalo větší chuť a po celý druhý poločas jsme byli lepším týmem. Vypracovali jsme si územní převahu, bohužel ale chyběla kvalitnější finální fáze a tak se nám již nepodařilo vstřelit další branku. Domácí zahrozili ve druhé půli z brejku pouze jedinkrát, také oni ale branku nepřidali a tak skončil zápas naší porážkou 6:2.

Stínem utkání bylo také zranění hráče domácích, který musel být ze hřiště odvezen sanitkou. Přejeme mu všichni brzké uzdravení a návrat na hřiště. Z Opavy tak odjíždíme velmi zklamaní, zdálo se, že naše forma jde směrem nahoru, dnešek to ale bohužel nepotvrdil. Poslední možnost uspět na jaře venku budeme tak mít ve středu v Prostějově. Musíme na porážku zapomenout a předvést mnohem zodpovědnější a kvalitnější výkon.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu