Č. BudějoviceČ. Budějovice
přát., sobota 15.7.2017,  
0:2
(0:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 26. Čapek, 64. Svoboda Tomáš
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Jágrik (26´ Duba) – Svoboda T., Trojánek, Crha, Čapek – Lát, Svoboda A., Šrámek, Šmíd (70´ Lancman) – Lokvenc, Mlejnek (77´ Křišťál).
 

Komentář

 „V tomto utkání jsme si zkusili hru na dva útočníky se záměrem hrát trošku hlouběji a pokusit se chodit do rychlých protiútoků. Myslím, že jsme celý zápas určovali tempo hry. Byli jsme více u míče a dařila se nám kombinace. První gól dal Čapek, který zakončil přesně po přihrávce Tomáše Svobody. Ve druhé půli upravil na konečných 0:2 Tomáš Svoboda, kterého přihrávkou vybídnul Šrámek. V tomto zápase zahrála dobře celá čtveřice obránců v čele s oběma stopery. Líbila se mi také hra záložní řady. Škoda, že jsme nedali ještě další branky. Lokvenc byl ve dvou případech velmi blízko!“ řekl k přípravnému utkání trenér Průša.


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu