1.HFK Olomouc1.HFK Olomouc
23.kolo, sobota 20.4.2002, 16:30
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 77. J. Bartoš z pen., Žluté karty: Diepold – Kadlec, Kaplan, J. Bartoš Červená karta: 62. Slavík, Rozhodčí: Kordule
Diváci: 600
1.HFK Olomouc: Hrdina – Kolínek, R. Řehák (69. E. Nečas), Kaščák, Henkl – Štěpanovský, Lošťák, Diepold, Okleštěk (53. D. Zavadil) – R. Sedláček (58. Malohlava), Drulák. Trenér Roman Pivarník.
FC Vysočina: J. Bartoš – Hekerle, Večeřa, Kadlec, Jirásek – Malínek (82. Šourek), Slavík, Černoch, Vaculík – P. Bartoš (46. Hošťálek), Kaplan (74. Boušek). Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

Jedna série byla prodloužena a druhá ukončena. I tak by se dal shrnout výsledek duelu v Holici. FC Vysočina totiž na této půdě poprvé v historii zvítězila a navíc prodloužila svoji sérii vítězství.

Vysočina začala důrazně a nedovolila olomouckým hráčům výrazněji ohrozit Bartošovu branku. “První poločas jsme domácí prakticky k ničemu nepustili. Po většinu času se hrálo uprostřed hřiště a prosadit se bylo hodně složité i vzhledem k nekvalitnímu terénu,” uvedl Kolečko. Po přestávce se Jihlava nadechla k náporu. “Začali jsme domácí přehrávat, vytvářet si šance a vypadalo to, že gól je na spadnutí,” uvedl Kolečko. Čáru přes rozpočet však Vysočině udělalo nečekané oslabení. “Při jednom našem rohu došlo k nějakému strkání a rozhodčí k údivu všech vyloučil Slavíka,” prozradil Kolečko. Závěrečnou půlhodinu tedy musela Vysočina dohrávat pouze v deseti. Domácí začali mít přece jen více ze hry, ale výraznější šanci si vytvořit nedokázali. Na jediný gól zápasu se čekalo až do 77. minuty. Při jednom z našich protiútoků vystřelil Vaculík a trefil protihráče do ruky. Rozhodčí nařídil penaltu. Míče se chopil brankář Jiří Bartoš a z pokutového kopu nedal svému protějšku v olomoucké brance šanci. “Naše vítězství bylo zasloužené, domácí jsme předčili v bojovnosti a rychlosti,” pochvaloval si Kolečko.

 
Zápasy
8.kolo | FC Vysočina - 1.HFK Olomouc | 3:1
23.kolo | 1.HFK Olomouc - FC Vysočina | 0:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu