FC VysočinaFC Vysočina
24.kolo, neděle 28.4.2002, 16:30
1:1
(0:0)
XaverovXaverov
 
Branky: 58. Černoch – 87. Turtenwald, Červená karta: 87. Víšek, Žluté karty: Kadlec, Frýdek, Bečka, Šafr, Ložek, Rozhodčí: Kumstát
Diváci: 1850
FC Vysočina: J. Bartoš – Hekerle, Večeřa, Kadlec, Jirásek – Malínek (26. Kaplan), Veselý (78. Boušek), P. Bartoš (58. Hošťálek) – Šebek, Černoch. Trenér Miloslav Machálek.
Xaverov: Víšek – Pokorný – Kolín, Turtenwald, Bečka – L. Marek, Ložek, Frýdek (87. V. Marek), Krajčík (76. Šindelář) – Putík, Myšák (65. Šafr). Trenér Juraj Šimurka.
 

Komentář

Počtvrté v řadě již Vysočina Xaverov neporazila a z oboustranně kvalitního, ale nervózního utkání vytěžila “pouze” bod. I tak se však svěřenci trenéra Machálka posunuly na příjemné 5. místo tabulky.

Výsledek druholigového zápasu, v němž se náš celek utkal s nejúspěšnějším celkem jarní tabulky, stanovily dvě téměř na chlup stejné branky. Jihlavané rozjásali početně zaplněné hlediště pohlednou akcí, při níž Pavel Bartoš centrem našel hlavu Martina Černocha - 1:0. Vedení ale neudrželi: Šindelářův centrovaný balon rovněž hlavou dopravil za záda Jiřího Bartoše Turtenwald v 87. minutě. “Vzhledem k šancím, které byly na obou stranách, je remíza asi spravedlivá,” pravil jihlavský trenér Miloslav Machálek. “V prvním poločase to podle mého soudu nebyl zas až tak kvalitní zápas jako po přestávce,” řekl Juraj

Šimurka, trenér Xaverova. Hostujícímu kouči ale právě ve druhé půli na lavičce doslova tekly nervy. Nadzvedávaly jej v jednom kuse soudy hlavního rozhodčího Kumstáta a především pak zranění elitního střelce Myšáka, který byl po zákroku domácího obránce Michala Kadlece z hřiště odnesen na nosítkách s tržnou ránou na noze. Po vyloučení xaverovského gólmana Víška v 88. minutě musel náhradní brankář Marek řešit dvě velice nebezpečné situace. Především hlavičku Kadlece v nastaveném čase vyrazil bravurně.

 
Zápasy
9.kolo | Xaverov - FC Vysočina | 0:2
24.kolo | FC Vysočina - Xaverov | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu