Č. BudějoviceČ. Budějovice
25.kolo, neděle 5.5.2002, 16:30
3:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 87. Latka, 88. Káník, 90. Vácha - 60. Vaculík. Žluté karty: P. Bartoš, J. Bartoš, Šebek, Boušek, Rozhodčí: Liba
Diváci: 2550
Č. Budějovice: Seman – S. Marek, Wozniak, Penner – Plocek (65. Vácha), Vozábal, Sivok, Povišer (81. Latka), I. Svoboda – Klinka (71. Káník), Lafata. Trenér Pavel Tobiáš.
FC Vysočina: J. Bartoš – Hekerle, Večeřa, Jirásek (75. Boušek), Bratršovský – P. Bartoš (54. Malínek), M. Veselý, Černoch (62. Šourek), Vaculík – Šebek, Kaplan. Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

Tři přesné trefy náhradníků Českých Budějovic připravili fotbalisty FC Vysočina v druholigovém utkání na jihu Čech o bodový zisk. Jihlava překvapila domácí tým téměř dokonalou defenzivní taktikou, a tak se do přestávky děj odehrával většinou ve středu hřiště. Jihočeši se stále více spoléhali na standardní situace a na střelbu z dálky - největší příležitosti měli po střelách z hranice šestnáctky Klinka a Vozábal. Po půlhodině hry tlak domácích zesílil a skórovat mohl Plocek, který však nezamířil přesně. Naopak domácího gólmana Semana vyrušila z klidu pouze Černochova střela.

Po přestávce už měli Jihočeši jednoznačnou převahu, ale jejich koncovka byla tragická. Nejdříve zahodil šanci Povišer a zanedlouho netrefil prázdnou branku Plocek. V době největšího budějovického tlaku zahrozil z protiútoku Šebek, Seman ještě bravurně vyrazil, ale zanedlouho kapituloval, když jej polostřelou od postranní čáry přehodil Vaculík. Až v samém závěru Jihočeši otočili zápas zásluhou střídajících hráčů. V 87. minutě se trefil hlavou Latka, o minutu později dostal Budějovice do vedení bombou Káník a už v nastaveném čase uzavřel skóre Vácha. Domácímu trenérovi Pavlu Tobiášovi tak dokonale vyšla střídání. Všichni tři hráči, kteří se na trávníku objevili až v průběhu druhé půle, se zapsali do listiny střelců.

 
Zápasy
10.kolo | FC Vysočina - Č. Budějovice | 4:4
25.kolo | Č. Budějovice - FC Vysočina | 3:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu