FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, neděle 12.5.2002, 16:30
1:2
(0:0)
ChomutovChomutov
 
Branky: 56. Hekerle – 49. Hruška, 90. Rezek, Žluté karty: Bratršovský, Kaplan, Tržil – Strouhal, Hruška, Altman, Ryška, Pěnička, Rozhodčí: Kordula
Diváci: 1550
FC Vysočina: J. Bartoš – Bratršovský (46. Hekerle), Večeřa, Kadlec, Jirásek – P. Bartoš (60. Malínek), Veselý (80. Tržil), Slavík, Šebek – Černoch, Kaplan. Trenér Miloslav Machálek.
Chomutov: Četverik – M. Pěnička – Altman, Ryška – Hruška, Džuban, Rezek, Benát (89. Poláček), Sedlák (57. Doksanský) – Strouhal, P. Holomek (83. Maděra). Trenér Džimis Bekasis.
 

Komentář

Jihlavští fotbalisté nepokřtili úspěšným výsledkem slavnostně otevřené prostory na stadionu v Jiráskově ulici. Vysočina prohrála s Chomutovem, který na jaře do té doby získal pouhé čtyři body. “Nepřijeli jsme hrát na krásu, ale účelně. Chtěli jsme dobře bránit a spoléhat na rychlé protiútoky,” prohlásil po zápase spokojený hostující kouč Džimis Bekasis. Hosté skórovali po brejkových akcích. Skóre otevřel čtyři minuty po přestávce Hruška, který vnikl do rozevřené domácí obrany, šel sám na brankáře Bartoše a toho s jistotou prostřelil - 0:1. “Té brance ale předcházel neodpískaný faul na Veselého,” všiml si jihlavský kouč Miloslav Machálek. Domácí, kterým zmařil několik tutovek už v první půli gólman Četverik, vyrovnali o sedm minut později. Šebek zahrával rohový kop, odražený balon se dostal na hraně čtverce k Hekerlemu, jenž naskočil na hřiště až po přestávce, a jeho mocný nápřah skončil v síti. Od té chvíle se však zápas roztříštil v řadu přerušování a domácí tým si nevytvořil soustavnější tlak. Vysočina soupeře zatlačila prakticky až v nastavení, v největším presu ale na půlce hřiště propadli domácí beci a vybídli k sólu Rezka. Proti němu vystartoval brankář Bartoš, hostující hráč jej ale bez problémů obešel a střílel do opuštěné brány. Vysočina si ještě po obdržené druhé brance vytvořila šance, o výhru již ale hosty nepřipravila.

 
Zápasy
11.kolo | Chomutov - FC Vysočina | 3:1
26.kolo | FC Vysočina - Chomutov | 1:2
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu