27.11.2017, Juniorskaliga.cz

Jediná trefa Svatíka rozhodla o cenné výhře nad Sigmou

Jediná trefa Svatíka rozhodla o cenné výhře nad SigmouPoslední mistrovský fotbalový zápas v Jihlavě v tomto kalendářním roce obstaralo měření sil juniorských celků FC Vysočina a Olomouce. Jihlavský tým z tohoto zápasu vyšel vítězně, když o cenné výhře rozhodla jediná trefa z 63. minuty, kdy se po centru Ivana Dujmoviće na zadní tyči prosadil Martin Svatík - 1:0 (0:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
15.kolo, pondělí 27.11.2017, 13:00
1:0
(0:0)
OlomoucOlomouc
 

Gól: 63. Svatík
ŽK: Demeter, Vedral, Svatík - Voleský
Rozhodčí: Slabý – Dobrovolný, Polák
Diváci: 30
FC Vysočina: Rakovan – Rychetník, Vedral, Mišun, Beseda (60. Vašíček) – Štěpánek, Demeter (87. Karmazín) – Smejkal, Svatík (68. Fikar), Dujmović (80. Průša) - Marcin (46. Klíma).
Olomouc: Spurný – Vichta (85. Malenda), Antl, Voleský, Grečmal (46. Nízký), Manzia, Kiška (78. Vybíral), Krayzel, Chytil (46. Langer), Bala, Štěrba.
 

Komentář

Junioři Jihlavy mají v posledních týdnech velkou formu, neboť čtyři duely v řadě nedokázali prohrát. To samé se před tímto duelem dalo říci o Sigmě, která držela stejně dlouho trvající sérii bez porážky. Oba vzájemné zápasy v této sezoně skončily vždy nerozhodně 1:1 a to, že příliš gólů nepadne, bylo zřejmé i v tomto duelu. Hovořil za to i fakt, že první střelecký pokus přišel až v 23. minutě, avšak Rakovan v bráně domácích byl připraven. V prvním poločase se oba týmy často střídaly na míči a byly pasáže, kdy byl balon spíše na domácí i hostující straně. Gólu se ale diváci nedočkali.

Ve druhém poločase se pokračovalo v podobném duchu. Gól však tentokrát už padl a byl do hostující brány. V 63. minutě si na centr Dujmoviče naskočil na zadní tyči Martin Svatík a svým druhým gólem v sezoně poslal Vysočinu do vedení 1:0. Domácí vedoucí gól nabudil, avšak postupem času začala být nebezpečná také Olomouc, která toužila po vyrovnání. Třetí remíza 1:1 mezi těmito týmy v aktuální sezoně se však nekonala, další gól totiž nepadl, a tak Jihlava porazila Olomouc těsně 1:0.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
9.kolo | FC Vysočina - Olomouc | 0:1
23.kolo | Olomouc - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu