FC VysočinaFC Vysočina
28.kolo, neděle 26.5.2002, 16:30
1:2
(0:1)
MostMost
 
Branky: 89. Slavík – 17. a 71. Jakus, Žluté karty: Šebek – Jakus, Peteřík, Štěpaník, Vizinger, Kýček, Červená karta: 72. Jakus, Rozhodčí: Zejda
Diváci: 600
FC Vysočina: Bílek – Kaplan (70. Bratršovský), Večeřa, Jirásek, Hekerle – P. Bartoš (46. Kadlec), Veselý, Slavík, Vaculík (60. Malínek) – Černoch, Šebek. Trenér Miloslav Machálek.
Most: Kýček – Matlocha – Vizinger, Procházka – Sedlák, Vašák, Poláček (90. Spal), Štěpaník, Endl – Jakus, Peteřík (55. Chmelíček). Trenér Miroslav Janů.
 

Komentář

Jen šest stovek diváků se v dešti vypravilo na fotbal a domů z tribuny rozhodně neodcházeli v bujaré náladě. Vysočina totiž podlehla Mostu, který byl před zápasem v tabulce hluboko pod ní.

Hned po minutě hry chyběly jihlavskému Šebkovi jen centimetry, aby doklouzl na mokré trávě k míči a vstřelil branku. Do přestávky ale Vysočina jinou šanci neměla. Naopak hosté v 19. minutě otevřeli skóre, poté, co Štěpaníkův centr přistál na hlavě Jakuse a z ní doplachtil za záda domácího brankáře Bílka. “My když dáme první branku, většinou neprohrajeme,” řekl po zápase mostecký lodivod Miroslav Janů. “Utkání asi rozhodl úvodní gól, od toho se vše odvíjelo. Pro nás je těžké čelit standardním situacím soupeře, protože v kádru nemáme dostatek vysokých hráčů, hlavičkářů,” uvedl jihlavský kouč Miloslav Machálek. “Nasazení hostujícího mužstva bylo diametrálně odlišné od nasazení, kterým se prezentovali naši hráči,” prohlásil Machálek. “Divákům se musím omluvit. To, jak jsme přistoupili k zápasu zejména v prvním poločase, to nemá nic společného s poctivou profesionální prací a hráči ponesou důsledky tohoto přístupu,” zlobil se kouč poražených. Po přestávce se hra domácích zlepšila, v 72. minutě ale po brejku Jakus svým druhým gólem zvýšil už na 0:2. Hned po brance sice Jakus dostal druhou žlutou kartu a musel ven, výhru Mostu to již ale neohrozilo. Domácí v závěru pouze korigovali Slavíkem.

 
Zápasy
13.kolo | Most - FC Vysočina | 2:0
28.kolo | FC Vysočina - Most | 1:2
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu