NeratoviceNeratovice
29.kolo, neděle 2.6.2002, 16:30
1:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 91. Půda z pen. – 26. Černoch, Žluté karty: Půda, Zábojník, Bezpalec, Dozorec – Slavík, Bartoš, Černoch, Šebek, Rozhodčí: Damková
Diváci: 200
Neratovice: Allbert – Rišian, Bezpalec, Půda, Zábojník – Kalán, Dozorec (73. Králík), Janeček, Škoda, Kretek (46. Brzezina) – Fingerhut. Trenér Luděk Kokoška.
FC Vysočina: Bílek – Hekerle (30. Šebek), Večeřa, Jirásek, Bratršovský (66. Hošťálek) – Malínek (78. Kaplan), Slavík, M. Veselý, Vaculík - P. Bartoš, Černoch. Trenér Miloslav Machálek.
 

Komentář

Již po několikáté v řadě ztratili fotbalisté Vysočiny cenné body v samotném závěru utkání. Tentokráte na půdě Neratovic, kde až do 92. minuty vedli Černochovým gólem 1:0.

“První poločas jsme odehráli celkem se ctí, bylo to vyrovnané a občas jsme se dostávali i do šancí,” konstatoval asistent jihlavského trenéra Machálka Josef Kolečko. Štěstí se na Vysočinu usmálo po necelé půlhodině hry, když Bartošův centr usměrnil hlavou do neratovické sítě Černoch. Naopak domácí nedokázali jihlavského gólmana Bílka zaskočit a z několika dobrých příležitostí nastřelil Fingerhut jen tyč. “Ve druhé půli si Neratovice vytvořily povinný tlak, my jsme se bohužel do brejků dostali hrozně málo. Jen Bartoš šel jednou sám na brankáře, ale přestřelil,” povzdechl si nad zmařenou šancí zvýraznit hubený náskok. Závěrečné minuty už vyšly o poznání lépe domácím. “Vystupňovali tlak, měli dvě tři vyložené šance a všechno vyvrcholilo v 92. minutě, kdy Večeřa bránil hráče, pomohl si rukou a rozhodčí nařídila penaltu,” popisoval dramatické okamžiky jihlavský asistent. Šanci srovnat na 1:1 si nenechal ujít Půda a proměněným pokutovým kopem definitivně rozhodl o dělbě bodů. “Z pohledu nevydařeného závěru to pro nás bylo nešťastné utkání, ale jinak je remíza zasloužená. Vytvořili jsme si za celý zápas dvě tři vyložené šance a domácí jich měli přece jen víc ,” přiznal Kolečko.

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Neratovice | 3:0
29.kolo | Neratovice - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu