01.10.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost remizoval na hřišti Zlína

Starší dorost remizoval na hřišti ZlínaMužstvo starších dorostenců vedený trenérem Kamilem Průšou sehrál dnes 9. kolo na hřišti FC FASTAV Zlín, se kterým hrál nerozhodně v základním čase 2:2 (1:1). V průběhu utkání dostaly branky Pavla Svobody a Adama Průši tým vždy do vedení, ale zlínským se podařilo pokaždé vyrovnat. Díky tomu, zápas došel až do penaltového rozstřelu, který domácí zvládli lépe a tak si připsali do tabulky o bod navíc.

 
ZlínZlín
8.kolo, sobota 1.10.2016, 11:00
3:2pen
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 42. Hellebrand, 62. Gettler – 13. Svoboda, 52. Průša
Penalty: 90. Štěpánek
ŽK: 32. Časta, 58. Fikar, 69. Křišťál
Diváci: 50
FC Vysočina: Jágrik - Křišťál, Malár, Vrzal, Řezáč – Urbánek (77. Šteffl), Karmazín (85. Vašíček) – Pavlík (77. Polcar), Časta (45. Fikar), Průša – Svoboda (71. Lorenc) Náhradníci: Lancman – Trojánek.
 

Komentář

"Snažili jsme se o vysoké napadaní. Nechtěli jsme moc pouštět domácí do kombinační hry. Fyzicky toto bylo velmi náročné, ale myslím si, že účinné. Dnes jsme šli dvakrát do vedení, škoda, že jsme je neudrželi. Při první brance se nám podařila hezká rychlá akce po pravé straně s přesnou koncovkou Svobody. Tři minuty před poločasem přišlo vyrovnání po krásné střele domácího Hellebranda. Úvod druhé půle nám opět vyšel, když se po centru Fikara prosadil Průša. Vedli jsme vsak jen 10 minut, když jsme na levé straně zbytečně ztratili míč a nechali Gettlera přesně vystřelit. V 70. min jsme neměli štěstí, když Svobodova hlavička skončila na břevně a k dorážce jsme se již nedostali. Výbornou střelou se prezentoval Krišťál, kterého bohužel domácí brankář vychytal. Šlo se tak do penalt, které v poměru 7:6 vyhrál Zlín. Kluky dnes musím moc a moc pochválit. Dřeli až do padnutí. Přesně takto se bojuje o mistrovské body. Když to takto bude v každém utkání, tak se nemáme čeho obávat. Borci, dnes to byl super zápas. Hlavu vzhůru, nemáme se zač stydět. Jen tak dal!!!" řekl k duelu trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu