26.11.2016,

Starší dorost podlehl doma Karviné

Starší dorost podlehl doma KarvinéHráči staršího dorostu si v minulém zápase proti Hlučínu zvedli sebevědomí a svoji formu chtěli doma potvrdit i proti MFK Karviná. Bohužel prohráli hned první poločas 0:2 a brankově se prosadili až díky penaltě Pavla Svobody. V závěru utkání tuto možnost dostal i soupeř a utkání tak prohráli 1:3 (0:2).

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 26.11.2016, 13:00
1:3
(0:2)
KarvináKarviná
 
Góly: 51. Svoboda (pen.) – 39. Macko, 45. Macko, 90. Nimely (pen.)
ŽK: 59. Konrád – 49. Formela, 52. Nimely, 63. Hejda
Rozhodčí: Hájek – Sedláček, Hanáková
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Matulka (83. Trojánek), Vrzal, Křišťál, Dujmović – Karmazín – Smejkal, Šteffl (27. Časta, 77. Fikar), Průša (88. Kafoněk), Řezáč (54. Lorenc) – Svoboda
 

Komentář

"Velmi důležité domácí utkání jsme nezvládli. Nepovedl se nám první poločas a zaslouženě prohrávali o dvě branky. I přes zlepšenou hru ve druhé půli se nám výsledek otočit nepodařilo. Za hru ve druhém poločase mohu hráče pochválit. V takto vyrovnané soutěži však hrát jeden poločas nestačí. Do středy se pokusíme dát dohromady, abychom se mohli porvat v posledním podzimním utkání o tři body se Slavií!" řekl utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu