27.02.2017, Vojtěch Fuks

U19: penaltové vítězství v Brně

U19: penaltové vítězství v BrněPro dorostence U19 začala druhá polovina sezóny v I. Celostátní lize na hřišti Zbrojovky Brno, se kterou sehráli nerozhodné utkání 2:2 (1:1). Z hráčů FC Vysočina se střelecky prosadil dvakrát Tomáš Lorenc. Podle nových pravidel následoval penaltový rozstřel, ve kterém naši zvítězili 4:5 a připsali si tak do tabulky bod navíc.

 
BrnoBrno
18.kolo, sobota 25.2.2017, 11:00
2:3pen
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 22.,70. Janošek - 29.,52. Lorenc
Penalty: 90. Časta
Diváci: 0
Brno: Konrád – Křišťál, Vrzal, Mikuška, Kafoněk (82. Časta) – Karmazín, Pejřimovský (87. Pavlas) – Fikar, Smejkal, Průša (73. Křivánek) – Lorenc (65. Svoboda)
 

Komentář

„Proti velmi silnému soupeři jsme nastoupili v rozestavení 4-2-3-1 s úmyslem co největšího zahuštění středu hřiště. Domácí byli více na míči a i přes náš obranný blok si vytvořili dvě tři šance. Do vedení šli po přímém kopu. Nám se podařilo o šest minut později vyrovnat, když se podařila akce na levé straně a centrující Kafoněk našel Lorence, jehož tečovaná střela skončila za zády domácího brankáře. Úvod druhé půle nám vyšel a po přihrávce Fikara otočil skóre v náš prospěch opět Lorenc. Následně si Brno vytvořilo příležitosti, ale bylo ve finální fázi buď nepřesné nebo nás podržel Konrád. V 70. minutě již však bylo vyrovnáno po málo vídané bombě domácího Janoška. Do konce zápasu již nerozhodný stav vydržel a šlo se tak na pokutové kopy, v kterých jsme tentokrát byli úspěšní. Připisujeme si tak dva důležité a velmi cenné body, které však musíme příští týden doma se Slováckem potvrdit!“ řekl Kamil Průša.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu