10.04.2017, Petr Chudoba

U16: Výhra proti Vítkovicím díky hattricku Šrámka během 9 minut!

U16: Výhra proti Vítkovicím díky hattricku Šrámka během 9 minut!Mladší dorostenci U16 vyhráli další jarní utkání. Nastoupili proti celku z Vítkovic a hlavně díky výraznému přispění Šrámka vyhráli zaslouženě 5:2. Šrámek vstřelil ve druhém poločase čistý hattrick během devíti minut a celkem dal čtyři góly a přidal asistenci.

 
FC VysočinaFC Vysočina
21.kolo, sobota 8.4.2017, 15:00
5:2
(1:0)
VítkoviceVítkovice
 

Góly: 45., 48., 54., 70. Šrámek, 3. Havlín – 55. Leixner, 57. Šindle
Diváci: 43
FC Vysočina: Wendl – Marek Malata (68. Novák), Trinh, Nováček, Vácha (48. Růžička) – Samek (72. Časta) – Havlín (62. M. Trnka), L. Trnka (56. Havel), Šrámek (78. Geist), Pojezný – Mirek Malata
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili nejlépe, jak jsme mohli, protože po krásném centru Šrámka se dokázal prosadit ve vápně Havlín. Do 20. minuty jsme hráli krásný kombinační fotbal a poté jsme občas ztráceli jednoduché míče, ale pořád jsme byli lepším týmem. Ve druhém poločase jsme na soupeře vlítli od prvních minut a vstřelili dva góly. Bohužel jsme soupeře nastartovali v 55. minutě, když dokázal z půlky hřiště překonat vylezlého brankáře Wendla dlouhým kopem Leixner. O dvě minuty později se prosadil z poza vápna Šindler a bylo to hned jen o dva góly. Po kritické pasáži jsme opět vystrčili růžky a hráli jsme náš fotbal. Dílo dokonal v 70. minutě Šrámek, který pomocí tyče poslal míč do brány a vstřelil svoji čtvrtou branku v zápase. Musím zmínit, že Šrámek vstřelil za devět minut hattrick, to se jen tak na takové úrovni nevidí. Všechny hráče musím za dnešní výkon pochválit, protože každým zápasem výkonnostně rostou." zhodnotil po utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu