13.04.2017, Petr Chudoba

U16: Prohra s favoritem z Olomouce

U16: Prohra s favoritem z OlomouceMladší dorostenci U16 nastoupili k dalšímu zápasu proti těžkému soupeři z Olomouce. Hráči Vysočiny nezvládli především první poločas, který prohráli 0:4. Stejným výsledkem skončilo také utkání.

 
FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, středa 12.4.2017, 14:00
0:4
(0:4)
OlomoucOlomouc
 

Góly: 1., 16. Fencl, 8. Malacka, 36. Řezník
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal – Marek Malata (53. Časta), Vraspír (67. Nováček), Šrámek, Novák (41. Vácha) – Trinh – Havlín, Lukáš Trnka (70. Geist), Havel (20. Růžička), Pojezný (48. Michal Trnka) – Mirek Malata
 

Komentář

„Vstoupili jsme velmi špatně do utkání, protože jsme v 15. vteřině zápasu inkasovali zbytečný gól. Olomouc byla ve všech směrech lepší a zaslouženě přidala další tři góly. O osudu utkání rozhodl špatný vstup a někteří hráči měli ještě v hlavách přijímací zkoušky na střední školy. Doufám, že v sobotu v Olomouci předvedeme úplně jiný výkon a budeme mnohem aktivnější. Všem přítomným divákům se chci za náš dnešní výkon omluvit.“ ohodnotil utkání trenér Smejkal.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu