26.05.2017, Petr Chudoba

U16: První prohra se Slováckem v této sezoně

U16: První prohra se Slováckem v této sezoněMladší dorostencu kategorie U16 poprvé letos prohráli s celkem Slovácka. Trenér Smejkal měl problémy poskládat sestavu kvůli marodce. I přes to si hráči Vysočiny vypracovali plno šancí, které bohužel nedokázali gólově zužitkovat a domácí se radovali z výhry 2:1.

 
SlováckoSlovácko
30.kolo, středa 24.5.2017, 17:00
2:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 40. Kovalčík, 51. Vincour – 79. Vošmera
Diváci: 50
FC Vysočina: Doležal – Marek Malata, Šrámek, Nováček, Vácha – Pojezný, Samek – Havlín, Lukáš Trnka (69. Geist), Časta (55. Vošmera) – Havel
 

Komentář

"Bohužel díky marodce a zraněním jsme sotva dali mužstvo dohromady. Citelně nám chyběl David Trinh, který kvůli škole nemohl odjet na Slovácko a dozadu se musel posunout Šrámek, který pak chyběl ve středu hřiště. V útoku se po Mirkovi Malatovi po dlouhé době představil Havel, který se na hrotu nejevil špatně. Domácí měli mnohem větší procentuální držení míče a my jsme se snažili pohybovat v bloku a spoléhat se na rychlé protiútoky. V prvním poločase nebyly k vidění žádné velké šance, až na gól ve 40. minutě, když se brankáři Doležalovi nepodařil výkop z ruky a toho využili okamžitě domácí. Na začátku druhého poločasu se dostali do gólové šance domácí, ale ke gólu jim chyběly jen centimetry. Naopak mohl vyrovnat po dlouhém centru do vápna hlavou Havel, ale jeho hlavička mířila těsně vedle tyče. V 51. minutě vstřelili domácí gól po rohovém kopu, když letící míč malým vápnem uklidil hlavou do brány Vincour. Následně jsme si vytvořili tři velké gólové šance, ale nedokázal se prosadit v samostatným úniku Havel, poté nedokázal dopravit míč do prázdné brány hlavou Havlín po vstřeleném břevnu Vošmerou a na závěr trefil brankáře Šrámek. Slovácko nás poprvé porazilo v této sezóně." okomentoval utkání trenér Smejkal.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu