FC VysočinaFC Vysočina
20.kolo, neděle 2.4.2017, 11:45
2:4
(0:2)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 60. Křehlík, 65. Jiroušek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pospíchal - Wiederlechner (36´ Fila), Folejtar, Novotný, Homola (55´ Přidal) - Smejkal (36´ Miška), Junek, Jiroušek - Krejčí (36´ Křehlík), Homolka (36´ Jiřík), Vítek.
 

Komentář

K prvnímu jarnímu soutěžnímu utkání jsme nastoupili po dvouměsíční přestávce zaviněné epidemií příušnic, během které jsme téměř netrénovali a neodehráli žádné utkání. To se samozřejmě musí na nějaký čas podepsat na našich výkonech a tak jsme trochu nevěděli, co vlastně můžeme od utkání očekávat. V první půli bylo Slovácko lepším týmem, přehrávalo nás lepším pohybem, kvalitní kombinací a do šaten šlo zaslouženě s dvougólovým vedením. Do druhé půle jsme vstoupili mnohem lépe a začali jsme také ohrožovat soupeřovu branku. Několik dobrých příležitostí jsme ale nevyužili a tak nás hosté potrestali dvěma rychlými góly a rozhodli tak prakticky o svém vítězství. Kluci však zápas nezabalili a bojovali až do konce. V 60 minutě pronikl do vápna Honza Vítek a skvělou přihrávkou před prázdnou bránu nachystal gól pro Míru Křehlíka. O pět minut později se po průnikové přihrávce Matyáše Mišky prosadil Jirka Jiroušek a upravil tak konečné skóre na 2:4. Za druhou půli zaslouží kluci pochvalu. Ukázali, že i přes velký herní a tréninkový výpadek dokáží zabojovat a vyrovnat se dobrému soupeři. Věřím, že naše výkony půjdou postupem času nahoru a dlouhou pauzu dokážeme rychle dohnat. 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu