FC VysočinaFC Vysočina
29.kolo, středa 17.5.2017, 16:45
3:3
(3:2)
BrnoBrno
 

Góly: 13. Miška, 14. Fila, 22. Jiroušek (PK).
Diváci: 0
FC Vysočina: Pospíchal (36. Fukal) - Krejčí, Folejtar, Přidal, Homola - Smekal, Miška (50. Vítek), Junek - Křehlík (50. Farka), Jiroušek (55. Jiřík), Fila
 

Komentář

První poločas předvedli kluci nejpovedenější výkon v sezóně. Hráli s nasazením, v pohybu a předvedli několik pěkných akcí dotažených ve třech případech až do gólového efektu. Už v první minutě jsme si dokázali vytvořit brankovou příležitost, bohužel z prvního brejku hostů jsme ve třetí minutě inkasovali. Kluky to však nezlomilo a tak přišla skvělá desetiminutovka, ve které jsme zápas otočili. Nejprve našel ve 13 minutě Míra Křehlík ve vápně volného Matyáše Mišku, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal na 1:1. Hned o minutu později našel Vráťa Junek nádhernou kolmou přihrávkou naběhnutého Lukáše Filu, který přehodil brankáře a poslal nás do vedení. To ještě po faulu na Matyáše Mišku navýšil ve 22 minutě z penalty Jirka Jiroušek. Bohužel ve 25 minutě se z dálky krásně trefil pod břevno hostující hráč a tak se šlo do šaten za našeho vedení 3:2.

Ve druhé půli jsme už nedokázali navázat na výkon z prvního poločasu. Kluci bojovali, ale soupeř si vynutil územní převahu a my jsme tak hrozili spíše z brejků. Šance si však vytvářely oba týmy, Zbrojovka nastřelila tyč a břevno, v naší 100% šanci před prázdnou bránou selhal Honza Vítek a tak bylo o velké drama postaráno. V 57 minutě dokázali hosté přeci jen vyrovnat, když se dokázali po našem nedůrazu ve vápně po závaru prosadit. Další branka už nepadla a tak skončilo utkání remízou 3:3.

Dnes jsme sehráli velmi zajímavé a kvalitní utkání. V první půli jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli, ve druhé půli však Zbrojovka přidala a vynutila si herní převahu. Remíza je tak asi spravedlivým výsledkem.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu