09.05.2017, Petr Chudoba

U19: Výhra na penalty proti Ostravě

U19: Výhra na penalty proti OstravěHráči staršího dorostu uspěli proti celku Ostravy na penalty a připsali si tak další důležité vítězství v boji o záchranu do tabulky. Utkání bylo většinou vyrovnané, ale ke konci měl navrch Baník, který převahu nezužitkoval.

 
FC VysočinaFC Vysočina
0.kolo, sobota 6.5.2017, 13:00
2:1pen
(1:1)
OstravaOstrava
 

Góly: 12. Svoboda - 4. Smékal
Diváci: 50
FC Vysočina: Konrád – Matulka (76. Pavlík), Křišťál, Mikuška, Dujmović (82. Pavlas) – Urbánek (60. Vrzal), Karmazín – Smejkal, Bojo, Řezáč (64. Křivánek) – Svoboda (Lorenc).
 

Komentář

„Hned v úvodu utkání jsme nezvládli situaci na naší pravé straně, odkud přišel míč před naši branku, kde jsme nedokázali míč odvrátit a inkasovali jsme tak zcela zbytečný gól. Díky povedené akci na naší levé straně a přesném centru Dujmoviće na Svobodu jsme hned o osm minut později vyrovnali. Následně jsme se začínali více dostávat do hry a měli celkem kvalitní herní pasáž. Ještě v úvodu druhé půle jsme Baníku stačili. Od prvního vystřídání v 60. minutě jsme herně odpadli a Baník nás jasně přehrával. S vypětím všech sil a potřebnému štěstíčku jsme remízový stav uhájili a v penaltovém rozstřelu jsme tentokrát byli bezchybní. I když to vypadalo ve druhé půli tak, že jsme odpadli fyzicky, tak jsem přesvědčen, že spíše zahrála svoji roli psychika. Strašně moc jsme se báli o výsledek a moc hráčů se hlásilo o střídání právě z této obavy. Na tomto musíme v týdnu zapracovat. Hráči si musí mnohem více věřit. Vždyť sami moc dobře vidí, že odehráli velmi dobré partie i proti těm nejsilnějším týmům naší soutěže!“ zhodnotil utkání trenér Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu