02.10.2017, Juniorskaliga.cz

Juniorka v Karviné vedla 0:2, bere však jen bod

Juniorka v Karviné vedla 0:2, bere však jen bodJuniorský tým FC Vysočina v Karviné vedl 0:2 díky dvěma trefám Jana Závišky, ovšem v posledních dvaceti minutách o cenný tříbodový zisk přišel. Na půdě druhého celku tabulky se tak zrodila remíza 2:2 (0:1).

 
KarvináKarviná
9.kolo, pondělí 2.10.2017, 13:00
2:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 71. Kyriakopoulos, 85. Sas (pen.) – 40. Záviška (pen.), 56. Záviška
Rozhodčí: Proske – Kotík, Dresler
Diváci: 0
Karviná: Ciupa – Putyera, Formela, Macko, Bielan (69. Kaczmarczyk), Egri (63. Vlachovský), Fokaidis, Kyriakopoulos, Pisarek (54. Seriš), Sas, Duda
FC Vysočina: Kolář – Vrzal, Kryštůfek (71. Karmazín), Rychetník, Dujmović - Demeter, Svatík – Vašíček, Smejkal, Průša (63. Beseda) - Záviška.
 

Komentář

Vyrovnaný zápas dlouhou dobu nepřinesl žádnou zajímavou příležitost. Teprve až před koncem prvního poločasu byla akce Vysočiny nedovoleně zastavena až v pokutovém území. Rozhodčí Proske nařídil proto bez váhání pokutový kop, který Záviška proměnil bez sebemenších potíží. Nechybělo mnoho a na hostující straně bylo ještě před odchodem do kabin veseleji. Brankou posilněný Záviška nicméně tentokrát ztroskotal na brankáři Ciupovi, jenž podržel svůj tým.

Začátek druhého dějství se rovněž vyvíjel v jihlavské režii. Agilní Záviška zůstal zcela neobsazen v malém vápně a po přihrávce ze strany už jen lehce prostřelil brankáře Ciupu. Nevýrazná Karviná ovšem postupně začala zapínat své zvadlé motory. Nejprve těsně vedle branky pálil domácí Vlachovský. Přesnější střeleckou mušku měl už o malou chvilku později Kyriakopoulos, jenž dokázal centrovaný balon dostal lehce do sítě. Tlak Slezanů gradoval s blížícím se koncem zápasu. Putyera sice ještě nedokázal prostřelit ani nadvakrát hradbu těl v dobré pozici, ale následně sudí Proske podruhé v zápase ukázal na značku penalty, tentokrát pro Karvinou. Sas zahrál pokutový kop bezchybně k tyči, gólman Kolář proto ani přes dobrou volbu strany na míč nedosáhl. Obě mužstva se proto nakonec rozešla smírně.

Ohlasy trenérů

"Nemohu být spokojený. V Karviné jsme ztratili výhru, kterou jsme za stavu 0:2 měli v rukou. Bohužel, po chybě na levé straně jsme soupeři umožnili snížit na rozdíl jedné branky a v 85. minutě domácí vyrovnali z velmi sporné penalty. Dlužno však dodat, že jsme za stavu 0:2 vyklidili hřiště a o komplikaci utkání jsme si koledovali. Rozhodně máme na lepší výkon. Tři body jsme dnes prohospodařili," řekl po utkání trenér Pavel Procházka.
 
Zápasy
1. | Karviná - FC Vysočina | 2:0
30.kolo | FC Vysočina - Karviná | 0:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu