04.09.2017, Petr Chudoba

U17: V Kroměříží rozhodla jediná branka

U17: V Kroměříží rozhodla jediná brankaMladší dorostence čekalo další utkání na půdě soupeře, tentokrát hráli v Kroměříží. Oba celky jsou na opačném konci tabulky, když domácí zatím pouze dvakrát remizovali. Od začátku zápasu byla Vysočina lepším týmem a proti hluboce bránící Kroměříži se prosadil pouze Čermák a tak Vysočina vyhrála 1:0!

 
KroměřížKroměříž
6.kolo, neděle 3.9.2017, 12:15
0:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 21. Čermák
Diváci: 32
FC Vysočina: Mastný – Fila (63. Marek Malata), Trinh, Samek, Novák (67. Michal Trnka) – Havlín (53. Vošmera), Ritter, Lukáš Trnka (69. Nováček), Růžička (50. Havel) – Mirek Malata (60. Pojezný), Čermák
 

Komentář

"Hráli jsme proti soupeři, který hrál velice dobře v hlubokém obranném bloku. Těžko jsme se prosazovali ve vápně, protože nás domácí okamžitě dostupovali. Většinou jsme stříleli před jejich vápnem. Domácí jsme do ničeho vážného nepouštěli a diktovali jsme tempo hry. Náš jediný gól vstřelil Šimon Čermák, který dostal krásnou průnikovou přihrávku od Mirka Malaty mezi obránci. Pro nás je těžké hrát proti soupeřům, kteří se snaží jenom bránit a spoléhat na rychlé protiútoky." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu