02.10.2017, Petr Chudoba

U17: Mladší dorostenci zvládli utkání s Frýdkem-Místkem B

U17: Mladší dorostenci zvládli utkání s Frýdkem-Místkem BMladší dorostenci nastoupili ve Frýdku-Místku, se kterým si poměrně hladce poradili 4:0! Výrazný podíl na výhře měl Havlín, který vstřelil hattrick a čtvrtý gól přidal Ritter.

 
Frýdek-Místek BFrýdek-Místek B
10.kolo, neděle 1.10.2017, 14:15
0:4
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 17., 24. a 44. Havlín, 61. Ritter
Diváci: 54
FC Vysočina: Doležal – Fila, Trinh, Marek Malata, Novák (46. Vošmera) – Samek – Růžička (57. Havel), Lukáš Trnka (51. Čermák), Ritter (61. Šrámek), Havlín – Mirek Malata
 

Komentář

"Hráli jsme na velmi těžkém terénu. Do vedení se mohli dostat domácí, když brankář Doležal špatně odkopl míč a trefil kapitána Mertu, který měl naprosto odkrytou bránu, ale naštěstí pro nás trefil jen stojícího Marka Malatu, který míč tečoval těsně na roh. V 17. minutě vyslal Lukáš Trnka do úniku mezi obránci Havlína, který svojí rychlostí překonal obránce a poté vstřelil první gól v utkání. O pár minut později se opět prosadil Havlín, který dokázal individuálně projít středem hřiště. Ve druhém poločase utekl po lajně Novák, který přihrál pod sebe míč na úplně volného Havlína a ten bez problému zkompletoval svůj hattrick. Poté jsme si vytvořili několik gólových šancí, ale bez účinku. Na 0:4 zvýšil Ritter, který z poloviny hřiště prošel sám na brankáře a za pomocí tyče na dvakrát dopravil míč do brány. V závěru zápasu se hrál hodně otevřený fotbal na obou stranách. Naše vítězství je zcela zasloužené." zhodnotil utkání trenér Libor Smejkal.



 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu