22.01.2018, Petr Chudoba

Starší dorostenci odehráli venkovní dvojzápas na půdě Pardubic

Starší dorostenci odehráli venkovní dvojzápas na půdě PardubicV probíhající přípravě na důležitou jarní část sezóny sehráli starší dorostenci kategorie U19 a U18 utkání v Pardubicích. První utkání vyhráli dorostenci U19 díky brankám Šteffla 2:0. Ve druhém utkání dorostenců U18 padla pouze jedna branka, kterou vstřelil Trnka a tak Vysočina vyhrála i druhé utkání, tentokrát 1:0.

 
PardubicePardubice
přát., sobota 20.1.2018,  
0:2
(0:1)
FC Vysočina U19FC Vysočina U19
 

Góly: 43. a 66. Šteffl
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Jágrik – Křišťál, Trojánek, Pejřimovský, Řezáč – Pavlas (45. Trnka L., 72. Vrba) – Svoboda T., Šteffl, Svoboda A., Havlín – Křivánek.
 

Komentář

 „V prvních patnácti minutách jsme byli aktivnější a mohli jít do vedení po hlavičce Křišťála, která však skončila na břevně domácí brány. Další dvě šance měl Křivánek, který v koncovce bohužel nebyl dostatečně razantní. Následně se hra vyrovnala, ale hrálo se spíše uprostřed hřiště s minimem šancí. Největší šanci měli domácí zhruba pět minut před koncem první půle. V té nás podržel svým zákrokem Jágrik a vytěsnil střelu na rohový kop. Po jeho rozehrání se nám vydařil rychlý protiútok, který skončil gólem díky Štefflovi, který využil zaváhání domácího brankáře a dorazil vypadnutý míč po centru do prázdné branky. Úvod druhé půle patřil více Pardubicím, které zrychlily hru a přidaly v napadání a v osobních soubojích. Tento domácí nástup jsme naštěstí zvládli. Po jeho opadnutí se nám vydařila útočná akce, ve které Adam Svoboda našel nabíhajícího Šteffla, který se již podruhé gólově prosadil a upravil na konečných 0:2. Myslím, že jsme měli více šancí. Hráli jsme celkem dobře organizovaně a směrem dopředu rychle a přímočaře. Z tohoto pohledu jsme vyhráli zaslouženě!“ řekl k přípravnému utkání trenér Průša.

Druhé utkání: Pardubice U18 - FC Vysočina U18 0:1 (0:1)

 
Zápasy
2.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:0
16.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 0:0
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu