19.03.2018, Ondřej Šourek

U17 rozstřílela starší dorost Havlíčkova Brodu

U17 rozstřílela starší dorost Havlíčkova BroduJelikož byla odložena všechna mistrovská utkání dorostu na Moravě, odehrál v sobotu mladší dorost pouze další přípravné utkání. Tentokrát proti starším dorostencům Havlíčkova Brodu, kterým uštědřil vysokou porážku.

 
Havlíčkův BrodHavlíčkův Brod
přát., sobota 17.3.2018,  
2:8
(2:3)
FC Vysočina U17FC Vysočina U17
 
Góly: 31., 40. Domácí – 21., 41., 54., 81., 89. Shudeiwa, 38., 67. Crha, 55. Mlejnek
Diváci: 0
FC Vysočina U17: Doležal – Čapek (65. Marek Malata), Vraspír, Trinh (65. Samek), Vácha (46. Novák) – Samek (46. Nováček) – Havel (77. Crha), Shudeiwa, Lukáš Trnka (46. Mlejnek), Pojezný (65. Vácha) – Crha (65. Lukáš Trnka)
 

Komentář


Libor Smejkal: "Bohužel díky předpovídanému špatnému počasí se odložily všechny mistrovské zápasy na Moravě. Generálku jsme odehráli proti starším dorostencům Havlíčkova Brodu. První poločas byl z obou stran vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila mnoho nebezpečných šancí. Domácí velice dobře vystupovali v obranné řadě a my jsme se díky tomu dostávali mnohokrát do ofsajdu. Ve druhém poločase domácí postupně fyzicky odpadávali, protože nás v prvním poločase vysoko napadali. Tempo hry jsme tudíž diktovali my. Ve druhém poločase zlikvidoval pokutový kop Doležal. Celkově se nám generálka vyvedla, musím hráče za jejich výkon pochválit a vyzdvihnout pětigólového Farese Shudeiwu. První mistrovské utkání budeme hrát v pátek ve 14.15 hod na umělé trávě v Jihlavě."

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu