04.10.2007, Miroslav Fuks

Představujeme domácího soupeře – Fotbal Fulnek

Představujeme domácího soupeře – Fotbal FulnekNaváží fotbalisté FC Vysočina na dobrý výkon a bodový zisk z Hlučína? Dočká se nový kouč Karol Marko první domácí výhry? Přehraje jihlavská záloha výbornou středovou řadu Fulneku na čele s Radkem Slončíkem? Nastartuje se Jihlava k ataku předních příček tabulky? Na tyto otázky získáte odpověď, když si v pátek 5. října od 18:00 hodin nenecháte ujít zajímavý a bezesporu těžký duel FC Vysočina proti Fotbalu Fulnek!

 
„Bez ohledu na skutečnost, že je Fulnek nováčkem soutěže, nás čeká skutečně kvalitní tým, což jasně dokazuje 15 bodů a 5. tabulkové místo Fulneku. O soupeři máme dostatek informací, přičemž jsme mimo jiné čerpali z jeho posledního představení na cizích hřištích, které bylo v Hradci Králové. Tým kouče Václava Daňka se opírá o zkušené hráče na čele se stopery Kovářem a Doležalem, záložníky Slončíkem, Lukaštíkem a Vajdou a nebezpečným útočníkem Smetanou,“ uvedl k soupeři asistent trenéra Josef Vrzáček, který přidal aktuální pohled do kádru FC Vysočina: „Těší nás, že už se dal do pořádku obránce Drga a naplno začal trénovat i Vácha, který by mohl být připraven na lavičce. Naopak jsou bohužel pohmoždění Vepřek a Simr, nad jejich startem visí otazník. S určitostí nemůžeme počítat s dlouhodobými marody Kadlecem a Malínkem a též zatím ani k dispozici gólman Rzeszoto, jehož možné nasazení do zápasu odhadujeme spolu s lékaři na 14 dní. Při tvorbě sestavy budeme vycházet z utkání v Hlučíně, přičemž však nelze vyloučit změny ve složení sestavy i rozestavení.“
Přejděme k tradičnímu představení našeho domácího soupeře.

Základní informace o soupeři:
právní forma: akciová společnost
vedení klubu - předseda představenstva: Roman Mroček, sekretář klubu: Petr Gelnar, sportovní manažer: Oldřich Jakubek
adresa: Fučíkova 107, 742 45 Fulnek
tel.: 556 740 339
fax: 556 740 329
internet: www.fotbalfulnek.cz
e-mail: fotbalfulnek@seznam.cz
klubové barvy: černá a oranžová
stadión: 700 diváků
B-tým: 1.B třída, sk. D
mládežnické celky: 5

Pohled do historie:
Fulnecký fotbalový klub v 21. století zažívá obrovský vzestup. Díky podnikateli Romanu Mročkovi zde klub doslova proletěl soutěžemi a v červnu 2007 mohl slavit historický postup do II. ligy. Historickými úspěchy však byly i předchozí sezóny, ve kterých fulnecký klub vždy posunul své nejlepší umístění. Za vše mluví skutečnost, že v sezóně 2003/04 Fulnek zvítězil v I.A třídě, následoval triumf v Moravskoslezském přeboru, v ročníku 2005/06 1. místo v divizní skupině E. Současný druholigový tým se opírá o několik ostřílených exligových hráčů, jakými nesporně jsou Doležal, Kovář, Lukaštík, Vajda a především Slončík. V kádru Václava Daňka najdeme i dva hráče, kteří působili v Jihlavě – Zdeňka Traxla (v dorostu) a Petra Sedláka (v kádru „áčka“ na podzim 2004).

Vzájemná bilance: kluby se dosud střetly
Zápasy Fulneku proti FC Vysočina B v MSFL v sezóně 2006/07:
jaro 06: Fotbal Fulnek - FC Vysočina Jihlava B 4:0 (3:0)
Góly: 12. a 44. Kostuřík, 41. Sedlák, 58. Malohlava.
FUL: Bláha - Fiala, Krása, Kovář, Vajda (64. Vyskočil) - Sokol, Dittrich, Slončík (58. Rozsypal), Sedlák – Malohlava (74. Traxl), Kostuřík.
VYS: Neuman - Gebreselassie, Ditrich, Havránek (64. Kovařík), Naniaš - Bartoš, Wasserbauer, Gorol, Pacholík - Peteřík (46. Chlup), Vácha (74. Fišer).

pod. 05: FC Vysočina Jihlava B – Fotbal Fulnek 1:0 (0:0)
Gól: 61. Pacholík
VYS: Neuman - Nešpor, Kovařík, Gebreselassie, Komínek - Malinek (90. Kříž), Wasserbauer, Pacholík, Heide - Šplíchal, Svoboda (90. Flekal).
FUL: Žlab - Vyskočil, Krása, Kovář, Petřík (66. Vajda) - Sokol, Rozsypal (75. Mooc), Sedlák, Fiala (66. Malohlava) - Gašparík, Kretek.

Pravděpodobná sestava: Pospěch - Vyskočil Kaprálik Doležal Staš - Lukaštík Kovář Slončík Vajda - Smetana Koštuřík
Trenér: Václav Daněk
Střelci: 5 – Smetana, 2 – Krása, Malohlava, Kostuřík, 1 – Kovář, Slončík, Vajda, Sokol

Změny v kádru:
Příchody: Doležal, Pospěch (oba hostování Jakubčovice Fotbal), Kapralík (Inter Bratislava), Lukaštík (hostování Tescoma Zlín), Pavlík (Močenok), Přilučík (hostování 1. FC Slovácko), Staš (Taran Prešov), Šrom (návrat z hostování)
Odchody: Bláha, Fiala (konec hostování Sigma Olomouc), Gašparík, Mikulenka, Rozsypal (přeřazeni do „B“ týmu), Seman (Bílovec)
 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu